Formenterers Solidaris rebrà la medalla d’Or de Formentera

El premis Sant Jaume seran aquest any per la Junta Local de l’AECC de Formentera, l'associació Jazz&Co i la botiga Can Forn de Sant Francesc

1104
Signatura d'un conveni amb Formenterers Solidaris
Publicidad
Compartir

La Medalla d’Or de Formentera d’aquest 2019 es lliurarà a l’associació sense ànim de lucre Formenterers Solidaris. Aquesta decisió s’ha pres avui en el ple extraordinari del Consell de Formentera on s’ha aprovat amb el vot favorable de tots els grups polítics la proposta d’atorgament de les Distincions Honorífiques per a l’any 2019, amb motiu de la Diada de Formentera i dia de Sant Jaume.

Segons ha explicat la presidenta del Consell, Alejandra Ferrer, amb la medalla d’or «es reconeix la tasca solidària, altruista i humanitària realitzada per aquesta associació envers les necessitats de les persones més desafavorides de la nostra societat, col·laborant en projectes de suport i orientació, així com per finançar des de l’illa projectes d’ajuda i desenvolupament per a tot el món».

Premis Sant Jaume

Publicidad

D’altra banda, els premis Sant Jaume recauran enguany en la Junta Local de l’AECC de Formentera. Alejandra Ferrer ha destacat que amb aquesta distinció es reconeix «la gran tasca desinteressada i generosa de la directiva i del cos de voluntaris i voluntàries de la Junta Local de l’Associació Espanyola contra el Càncer de Formentera, que millora la vida de les persones afectades, les acompanya, i dona suport als seus familiars, a més de garantir l’atenció i fomentar l’educació en salut a través de campanyes de prevenció».

Taula informativa de la AECC

Jazz&Co també rebrà el Premi Sant Jaume, segons ha afegit la presidenta, «en reconeixement als vint-i-cinc anys d’aquesta associació musical, gràcies a la qual s’han consolidat, com una oferta cultural ineludible de les nits d’estiu, els concerts de música en viu—molt especialment de jazz— a les places de Sant Francesc i de Sant Ferran, de la mà de músics residents amb col·laboracions de músics d’arreu».

Actuació de Tony Gartell de l’associació Jazz and Co

Per últim, la presidenta ha anunciat que la botiga Can Forn de Sant Francesc rebrà el Premi Sant Jaume en reconeixement «als seixanta anys de funcionament i manteniment d’una activitat de gestió familiar i de proximitat que ha anat passant de generació en generació, tot mantenint viu el tarannà de petit comerç de queviures que la caracteritza des del seu origen».

La presidenta ha felicitat a tots els premiats en nom propi i de tot l’equip de Govern. Els premis es lliuraran el pròxim 24 de juliol a les 20.30h a la Sala d’Actes de Cultura-Cinema en la celebració de l’Acte Institucional de la Diada.

Publicidad