El Consell de Formentera presenta el seu nou equip de Govern

En el nou organigrama desapareix la figura de gerent del Consell i segueixen tres càrrecs de confiança: el cap de premsa, el cap de promoció turística i la secretària de Presidència

Visita nou equip de Govern Foto: CIF

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Presidència ha informat avui mitjançant una nota de premsa que en els pròxims dies es faran els nomenaments dels nous càrrecs de la institució insular. Alejandra Ferrer que va estar investida com a presidenta del Consell de Formentera el passat dissabte 15 de juny assumirà també les àrees d’Ordenació i Promoció Turística.

Per part seva, Ana Juan assumirà la vicepresidència primera i les àrees d’Habitatge, Majors, Comerç i Emprenedoria. D’altra banda, Susana Labrador, assumirà la vicepresidència segona i les àrees de Cultura i Educació.

Per part seva, Rafael Ramírez serà el vicepresident tercer i assumirà les àrees de Benestar Social, Gerència i Transparència.

Conselleries

Rafael González serà el conseller de Mobilitat i Territori, Raquel Guasch de Patrimoni i Política Lingüística i Formació, Pep Marí d’Infraestructures, Sector Primari i Interior, Antonio Sanz serà responsable de Medi Ambient i Serveis d’Inspecció, Vanessa Parellada encapçalarà les àrees de Joventut, Participació Ciutadana, Noves Tecnologies i Igualtat i LGTBI, Paula Ferrer serà la responsable de les àrees d’Esports, Recursos Humans i Serveis Insulars i Bartomeu Escandell d’Hisenda, Economia i Serveis Generals.

Aquest matí la nova Corporació ha fet un recorregut per les conselleries per presentar els nous responsables als treballadors de les diferents àrees i intercanviar unes paraules.

Càrrecs de confiança

Dins de l’organigrama també es nomenarà a Isabel Juan com a secretària de Presidència, a Elena Trinidad com a cap de Premsa i a Carlos Bernús com a cap de Promoció. Recordem que la Presidència serà alternada, Alejandra Ferrer serà la presidenta els primers 28 mesos de legislatura, fins al 15 d’octubre de 2021, i Ana Juan la resta de la legislatura, és a dir els darrers 20 mesos.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here