Baixa l’ocupació hotelera a Formentera un 15 per cent

L'ocupació mitjana del mes de maig s'ha situat en un 38,14 per cent i ha baixat 8,5 punts respecte el maig del 2018

Turistes a l'arribada al Port de La Savina

L’ocupació hotelera registrada al mes de maig d’enguany a Formentera ha experimentat una baixada del 15 per cent respecte al mateix període de l’any passat segons les dades facilitades avui per la Federació Hotelera d’Eivissa i Formentera.

En concret l’ocupació hotelera registrada durant la primera quinzena de maig d’enguany s’ha situat en un 38,14 per cent davant el 48,61 per cent aconseguit durant el mateix període de 2018. Pel que fa a la segona quinzena de maig d’aquest any l’ocupació s’ha situat en un 57,24 per cent davant el 63,89 per cent registrat el 2018.

Aquesta baixada del 15 per cent de l’ocupació hotelera representa una baixada de 8,5 punts amb referència a les dades registrades l’any passat.

Tot i les iniciatives portades a terme durant aquest passat mes per incrementar la presència de turistes, com la Mitja Marató, els caps de setmana gastronòmics, el Formentera to run o el Formentera Film Festival, no s’ha aconseguit augmentar, de moment i de manera significativa, el nombre de turistes que visiten l’illa a començaments de temporada.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here