Dilluns es posa en marxa el control d’accès al Parc Natural de ses Salines

El període de regulació de l’accés a Illetes s’estendrà fins el 30 setembre, mentre que l’accés a la zona d’es Cavall d’en Borràs i Llevant es regularà entre l’1 juny i el 15 setembre

Control d'accés al Parc Natural de ses Salines

El dilluns 13 de maig, es posa en marxa el control d’accés al Parc Natural de ses Salines de Formentera, segons ha informat avui el Consell mitjançant una nota de premsa.

L’accés al parc serà gratuït per als residents a Formentera durant tota la temporada. Els no residents hauran d’abonar durant el mes de maig 4 € en el cas dels cotxes i 2 € per les motos. Entre l’1 de juny i 15 de juliol la tarifa serà de 5 € per cotxe i 3 € per moto, entre el 16 de juliol i el 31 d’agost serà de 6 € per cotxe i 4 € per moto, la primera meitat de setembre es pagarà 5 € per cotxe i 3 € per moto, i la segona 4 € per cotxe i 2 € per moto.

Les persones amb mobilitat reduïda, els vehicles elèctrics, els vianants i les bicicletes també tindrà accés gratuït. Els vehicles híbrids pagaran un 50% de la tarifa.

El període de regulació de l’accés a Illetes s’estendrà fins al 30 setembre, mentre que l’accés a la zona d’es Cavall d’en Borràs i Llevant es regularà entre l’1 juny i el 15 setembre. L’horari de regulació serà de 09,00 a 17.00 hores en temporada baixa i de 09,00 a 20.00 hores en temporada alta.

Control d’accés de vehicles al Parc Natural

Prohibicions i restriccions de vehicles

Cal recordar la prohibició d’entrada de quads dins el parc per potenciar la mobilitat sostenible i la conservació d’aquesta zona protegida. Així mateix, també es regula l’accés d’autobusos del servei regular i discrecional per evitar aglomeracions en hores punta.

Pel que fa als vehicles de gran volum, que generalment duen mercaderies als restaurants de la zona, es restringeix la seva entrada durant l’horari de màxima afluència de turistes.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here