Troben el cos sense vida d’un jove desaparegut a Formentera

Els seus familiars i amics havien denunciat la desaparició del jove a començaments d'aquesta setmana

1392
Helicòpter de la Guàrdia Civil
Publicidad

Efectius de la Guàrdia Civil han localitzat aquesta tarda el cos sense vida d’un jove de 30 anys que estava de vacances a Formentera. Es tracta de Simón Alejandro Montoya, un jove d’origen veneçolà i resident a Barcelona que havia vingut a passar el cap de setmana a Formentera.

A començaments d’aquesta setmana els familiars del jove havien denunciat la seva desaparició, ja que no havia tornat a treballar al seu lloc habitual de feina i es trobava des de diumenge passat en parador desconegut.

Els efectius policials han localitzat el cos del jove aquesta tarda a les 17.50 hores a sota d’uns dels penya-segats ubicats entre Es Caló i La Mola. Al voltant de les 19 hores un helicòpter de la Guàrdia Civil ha estat l’encarregat de recuperar el cos del jove a una zona rocosa de la Mola, el racó de ses Pedreres.

Publicidad

En les tasques de recerca del jove hi han participat efectius de la Guàrdia Civil, Policia Local, Protecció Civil i el cos de bombers de Formentera.

L’autòpsia determinarà la mort del jove però tot apunta que la seva mort hagi estat produïda per una caiguda accidental mentre practicava senderisme per aquesta zona.

Publicidad