Detingut el presumpte autor dels robatoris comesos a Sant Ferran

El presumpte lladre és un baró d'una trentena d'anys i d'origen magrebí que respon a les inicials d'A.P

Agentes de la Guardia Civil en Formentera

La Guàrdia Civil de Formentera va detenir ahir a la nit al presumpte autor dels dos robatoris comesos durant el dia d’ahir a Sant Ferran. Segons ha confirmat la Guàrdia Civil, el detingut és un baró d’una trentena d’anys i d’origen magrebí que respon a les inicials d’A.P.

La detenció es va produir ahir al voltant de les 23 hores a la localitat de Sant Ferran i després de passar la nit a les dependències policials, avui ha estat traslladat a Eivissa on actualment està prestant declaracions davant els agents judicials de la Guàrdia Civil i s’espera que passi a disposició judicial. Segons ha confirmat la Guàrdia Civil, s’espera que el detingut passi a disposició judicial durant les hores vinents o durant el dia de demà.

El pressumpte autor va robar a aquesta cafeteria

El detingut està acusat d’un robatori amb una destral al Supermercat Asia de Sant Ferran on es va emportar uns 400 euros i d’un altre robatori comès a la Cafeteria Patiño també de Sant Ferran on va robar al voltant d’uns 100 euros de la caixa registradora.

La Guàrdia Civil creu que l’autor actuava en solitari i que no està implicat en cap altre dels robatoris comesos a l’illa durant les passades setmanes.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here