Jornada esportiva familiar al Poliesportiu Antoni Blanc

Demà dissabte 24 de novembre es portarà a terme al Poliesportiu Antoni Blanc i a la Piscina una Jornada Esportiva Familiar amb activitats adreçades a tota la família

Equip de Natació sincronitzada de Formentera

Amb motiu de les activitats organitzades per celebrar el Dia Internacional de la Infància, demà dissabte 24 de novembre es portarà a terme al Poliesportiu Antoni Blanc i a la Piscina una Jornada Esportiva Familiar amb activitats adreçades a tota la família, segons ha informat el Consell de Formentera en una nota de premsa.

L’objectiu d’aquesta jornada, segons ha explicat el conseller d’Esports, Jordi Vidal, és “promoure l’esport entre els infants de l’illa i a la vegada mostrar que la seva pràctica es pot fer en família, de manera que els mateixos pares i mares es converteixen en un exemple per als boixos i les boixes”.

Activitats piscina

Entre les 10 h i les 13.30 h a la piscina hi haurà un circuit aquàtic infantil. També es realitzarà un bateig de busseig en família, la reserva s’ha de fer prèviament al poliesportiu i és per nens a partir de 8 anys, que han d’anar acompanyats d’un adult. Així mateix, a les 12.30 i a les 13.15 es farà una exhibició de natació artística del duet junior 3r classificat al campionat de Balears d’hivern de 2018, amb el Club Natació Formentera.

Activitats al poliesportiu

Entre les 10 h i les 13.30 h a la pista del poliesportiu es muntarà un circuit de psicomotricitat per als més petits així com jocs esportius i hi haurà un partit de daschtball. Exhibició de natació artística A les 17.30 h hi haurà una exhibició de natació artística a càrrec del Club Natació Formentera a la piscina del Poliesportiu Antoni Blanc.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here