Troben un artefacte explosiu a la platja de Llevant

L'artefacte podria ser d'origen rus i ha estat detonat aquesta tarda pels TEDAX

Artefacte trobat aquesta tarda

Un banyista ha trobat aquesta tarda un artefacte explosiu a la platja de Llevant i ha avisat tot d’una als socorristes de Formentera, segons han confirmat fonts del Consell insular. Aquest artefacte es pensa que podria ser d’origen rus tot i que aquesta possibilitat encara no ha estat confirmada.

La policia local i la Guàrdia Civil han acordonat la zona

Després de la troballa i de donar avis als serveis d’emergències la Policia local i la Guàrdia Civil de Formentera s’han fet càrrec de l’explosiu i han acordonat la zona per evitar possibles danys amb una explosió accidental. Finalment un equip dels TEDAX s’ha desplaçat aquesta tarda a Formentera i ha fet detonar l’artefacte.

Artefacte similar trobat a Cartagena

 

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here