Reconeixement als policies locals de Formentera

Tres agents de la Policia Local de Formentera varen rebre ahir la Creu al Mèrit Policial amb Distintiu Blanc en reconeixement als seus trenta anys de servei dedicats al cos

1148
Miquel Félix Moncada Ortiz porta més de 30 anys al servei de la Policia Local de Formentera
Publicidad
Compartir

Ahir diumenge, i en el marc de la festivitat de la Policia Local i del seu patró, els Àngels Custodis, el Consell de Formentera va atorgar la Creu al Mèrit Policial amb Distintiu Blanc a tres policies locals de l’illa: Genoveva Hernández García, Joan Mayans Cardona i Miquel Félix Moncada Ortiz.

Segons informa el Consell en una nota de premsa, la Creu al Mèrit Policial amb Distintiu Blanc es lliura als membres de la Policia Local, sigui la que sigui la seva categoria, quan compleixen trenta anys de servei, en situació de servei actiu o en situació de serveis especials, i que hagin tingut una trajectòria professional destacada i sense expedients disciplinaris en curs o sancions disciplinàries pendents de cancel·lar en el seu expedient personal.

Acte homenatge a la Policia Local de Formentera

L’acte tingué lloc ahir de migdia a la sala d’actes del Consell i va comptar amb la participació del president del Consell, Jaume Ferrer, el Director General d’Interior del Govern de les Illes Balears, Pere Perelló, el Director Insular de l’Administració de l’Estat a les Pitiüses, Ramón Roca, el comissari de la Policia Nacional, Manuel Hernández, el capità de la Guàrdia Civil, Jose Antonio Gálvez, el vicepresident del Consell de Formentera, Bartomeu Escandell, el cap de la Policia Local de Formentera, Félix Ramos, així com dels agents condecorats, familiars i amistats.

Publicidad
Publicidad