L’àrea de Cultura i Patrimoni es trasllada a Sant Ferran

El trasllat serveix per potenciar el nucli de Sant Ferran com a principal centre cultural de l’illa

1059
La conselleria de Cultura i Patrimoni en Sant Ferran
Publicidad
Compartir

El Consell de Formentera ha informat avui que s’ha fet efectiu el trasllat a Sant Ferran de l’àrea d’Educació, Cultura i Patrimoni, així com del Servei d’Assessorament Lingüístic i les àrees de Comerç i Mercats i la de Participació Ciutadana.

Segons explica el consell, a partir d’ara, qualsevol gestió o consulta relacionada amb alguna d’aquestes àrees es podrà fer efectiva a la nova direcció, carrer Mallorca número 17A, en l’horari habitual durant els matins de 09 a 14 hores.

Es dona compliment així a la proposta del Debat d’Estat de Formentera del 2017 que instava al Consell Insular a traslladar aquestes àrees a Sant Ferran per potenciar aquest nucli com a principal centre cultural de l’illa

Publicidad
Publicidad