Formentera signa un conveni per promocionar l’esport

Gràcies al conveni la Fundació per a l’Esport Balear fa una aportació econòmica de 100.000 € per potenciar la pràctica esportiva d’alt rendiment, l’esport femení i la imatge esportiva de Formentera

535
Pista d'atletisme de Formentera
Publicidad

El president del Consell, Jaume Ferrer, i la consellera de Cultura, Participació i Esports de les Illes Balears, Fanny Tur, han signat avui un conveni de col·laboració per a activitats de promoció esportiva durant el 2018, segons ha informat avui el Consell de Formentera. Així, la Fundació per a l’Esport Balear, depenent de la Conselleria, fa una aportació econòmica de 100.000 € per dur a terme un conjunt d’activitats de promoció esportiva de cara a potenciar la pràctica esportiva d’alt rendiment, l’esport femení, així com la imatge esportiva de Formentera.

Amb aquest objectiu, el Consell es compromet a patrocinar esportistes d’alt nivell que acreditin resultats destacats en àmbit estatal (medallistes a campionats d’Espanya) i internacional (participacions a europeus, mundials i jocs olímpics). També es compromet a col·laborar amb esdeveniments esportius que promocionin la imatge esportiva de Formentera mitjançant competicions, seminaris i/o cursos de formació i a adquirir material esportiu especialitzat per als programes esportius d’alt nivell gestionats pel Consell.

Amb aquest conveni també hi ha el compromís de presentar davant la Fundació els justificants de pagament de les aportacions objecte d’aquest conveni, així com una memòria breu de les actuacions desenvolupades durant el 2018, abans del 31 de desembre de 2018.

Publicidad

Pel seguiment d’aquest conveni es constitueix una comissió que n’ha de valorar l’execució, resoldre’n els problemes d’interpretació i conciliar les diferències que hi pugui haver. Aquesta estarà formada per un representant del Consell i un de la Fundació.

Publicidad