Formentera concedeix 21.000 € en ajudes a esportistes

Una de les edicions del Triatló Illa de Formentera Foto: CIF

El Consell de Formentera, ha informat en una nota de premsa que ha atorgat 21.000 € en ajudes, tant econòmiques com en material de competició, a 11 esportistes de l’illa. Es tracta, segons el Consell,  tant de practicants d’alt nivell que competeixen a proves internacionals i estatals, com d’esportistes joves amb projecció nacional. Aquests esportistes estan especialitzats en windsurf (4), tennis (3), atletisme (2), un judoka i un triatleta.

Segons ha explicat el conseller d’Esports, Jordi Vidal, aquestes ajudes persegueixen «donar suport a la progressió dels esportistes més joves i possibilitar la seva arribada a competicions d’alt nivell en el futur a més alt nivell». En el cas dels esportistes ja consagrats, la partida assignada va destinada a «dotar-los dels materials de competició necessaris per a la seua disciplina esportiva i donar cobertura a part de les despeses que genera la seva participació en diverses proves esportives», ha afegit Vidal.

Conveni amb la Fundació Balear de l’Esport

D’altra banda, el Consell de Formentera espera formalitzar en breu la signatura d’un conveni amb la Fundació Balear de l’Esport, FEB, en matèria de tecnificació i millora de condicions per als esportistes que competeixen a nivell estatal i internacional, cosa que permetrà dotar de més ajudes als esportistes formenterers d’alt nivell.

Tennis Foto: CIF

Ajudes al foment de l’esport i desplaçaments

A inicis del 2018 el Consell ja va atorgar un total de 140.000 € en ajudes als clubs esportius de l’illa, cosa que ha suposat la cobertura del 90% de les despeses que els 8 clubs que hi optaven havien pressupostat.

D’aquesta partida, 74.000 € van ser atorgats en subvencions per al foment de l’esport de l’exercici 2017, mentre que 66.000 euros es destinaren a ajudes a desplaçaments dels clubs i entitats esportives per participar a competicions.

Aquestes ajudes s’afegeixen als 20.000 € que la institució insular ha aportat a les diferents delegacions esportives federatives.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here