El Formentera encara no sap que és guanyar aquesta temporada

La SD Formentera no passa de l'empat a zero al feu del CE Santanyí. Un mal partit dels dos equips que es va centrar al centre del camp i gairebé no hi va haver ocasions clares de gol. L'equip d'Ivan Gómez Roa va dominar gran part dels 90 minuts però, una jornada més, el castiga la falta de gol. Amb aquest empat, el Formentera només ha sumat 2 dels 9 punts disputats en les primeres 3 jornades de Tercera Divisió i no ha marcat cap gol

Jornada nefasta per a la SD Formentera, que una setmana més ha de veure com finalitza un partit sense marcar gol. En aquesta ocasió, l’equip d’Ivan Gómez Roa, que ha vist el partit des de la graderia a causa d’estar sancionat, ha realitzat el pitjor partit d’ençà que es va fer càrrec de la plantilla. El més preocupant és la falta de gol i que el nou equip del Formentera encara no ha conegut la victòria en els tres partits que ha disputat a Tercera Divisió, però tampoc, en cap dels 4 partits que va jugar en pretemporada.

En aquesta jornada, Iván Gómez Roa, ha presentat un onze inicial diferent, amb alguns canvis respecte als dos primers partits de lliga, amb Górriz com a principal punta d’atac, Carlos Terol de mig centre defensiu i Oriol Vives a la porteria.

El partit va començar amb poc ritme i els primers minuts de joc varen ser perquè els dos equips s’estudiessin mútuament. El primer a cercar porteria va ser el Formentera, amb un xut d’Adri Gimeno que se’n va anar per sobre el travesser al minut 11.

Els minuts passaven i cap dels equips mostrava el seu potencial ofensiu. El joc es centrava al centre del camp i no es produïen jugades amb profunditat. Al minut 34, la SD Formentera va haver de fer un canvi forçat amb la lesió d’un dels jugadors més destacats fins al moment, Víctor Ruiz, que haver de ser substituït per Manu Torres a causa d’una dura entrada.

Amb l’empat a zero i un joc poc vistós sobre la gespa del Municipal de Santanyí es va arribar al final dels primers 45 minuts.

Els minuts de descans i les xerrades dels tècnics no varen servir per millorar la situació. La segona part també va començar amb poc ritme i poques jugades d’atac.

Tots dos entrenadors aprofitaren per esgotar els canvis, per intentar pujar els decibels del patit. En el cas del Formentera, entraren Javi Muñoz i Javi Boix per Mario Mourelo i Agus Ojeda.

Però, a pesar de donar aire fresc, el partit va seguir igual d’engarrotat i poc vistós. Als darrers minuts de joc, el Formentera va pecar d’ansietat de gol i no va ser capaç d’enllaçar cap jugada profitosa en atac. A més, als darrers minuts de partit, l’àrbitre va expulsar el fisioterapeuta de la SD Formentera, per recriminar al col·legiat un fora de joc des de la banqueta. Una setmana més, un membre del cos tècnic del Formentera acaba expulsat. Recordem que la jornada anterior va ser l’entrenador, Ivan Gómez Roa, qui va veure la vermella per, també, protestar sobre una decisió arbitral.

Finalment, el partit ha finalitzat amb empat sense gols i tots dos equips es reparteixen un punt. Un empat, però, que al Formentera li sap a poc i que li serveix de poc per aconseguir l’objectiu de lluitar pel playoff d’ascens.

Sala de premsa
En declaracions postpartit, l’entrenador del conjunt roig i negre, Ivan Gómez, ha declarat: «Hem de reflexionar tots per l’empat i el mal partit d’avui. Hem regalat la primera part en tots els aspectes del joc. Així com la setmana passada ens en vàrem anar amb bon sabor de boca, avui no podem dir el mateix».

Samu San José, capità del Formentera: «No hem estat encertats de cara a porteria i ens n’anem una setmana més sense marcar. No ha estat un bon partit. Som un equip completament nou i necessitem millorar. Estic convençut que amb el temps ho aconseguirem».

La pròxima oportunitat del Formentera per aconseguir la seva primera victòria de la temporada serà el pròxim diumenge contra l’Alcúdia, al Camp Municipal d’Esports de Formentera.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here