Mal debut de la SD Formentera en el primer partit de lliga davant la seva afició

La SD Formentera perd per 0-1 davant el CE Constància, en el primer partit de lliga que l'equip roig i negre juga davant la seva afició. L'equip d'Ivan Gómez Roa va posar el futbol i l'equip de Guillem Llaneras l'únic gol de l'encontre, en l'única ocasió clara que va tenir. El Formentera va ser el clar dominador del partit, però la falta d'encert dels davanters locals i un gran porter del Constància, Toni Torrandell, varen evitar el primer triomf del Formentera en aquesta temporada a Tercera Divisió. El partit va finalitzar amb l'expulsió del tècnic local, d'Iván Gómez, i l'escridassada del públic a l'àrbitre, Morey García, que es va veure completament superat per les repetides pèrdues de temps del conjunt inquer i que no va saber aturar

783
Publicidad
Compartir

Debut amarg de la SD Formentera davant la seva afició amb la derrota per 0 a 1 contra el CE Constància. Un partit atípic on el Formentera es va merèixer molt més durant els 90 minuts de joc. L’equip que dirigeix Ivan Gómez Roa va ser el clar dominador del partit i va gaudir de diverses ocasions clares per marcar, però es va topar amb un il·luminat porter del CE Constància, Toni Torrandell, que va ser el gran protagonista del partit amb grans intervencions decisives.

El partit corresponent a la jornada 2 de Tercera Divisió, es presentava amb un bon ambient al Municipal de Formentera, que tornar a enregistrar una entrada de devers 500 persones. El Formentera jugava el seu primer partit de lliga com a local i l’afició tenia ganes de veure un bon espectacle futbolístic.

Publicidad

El conjunt local va presentar el seu 11 inicial de gala amb els jugadors que ara mateix es troben en millor forma física, amb l’absència d’Alberto Górriz, que va ser suplent.

El partit va començar amb molt bon ritme dels dos equips que durant els primers 15 minuts es dedicaren a estudiar-se mútuament. Va ser el Formentera el que ràpidament va apoderar-se del control de l’esfèric i va aconseguir combinar grans jugades, però que no acabaven de crear un perill real sobre la porteria de l’equip mallorquí.

La primera ocasió clara de gol del partit va arribar al minut 31 i va ser pel Formentera. Una gran jugada individual de Víctor Ruiz va finalitzar amb un xut potent que va sortir desviat per pocs centímetres de la porteria visitant.

Abans d’arribar al final de la primera part, el combinat local va gaudir de dues ocasions més per marcar. Agus Ojeda va tenir a les seves botes el primer gol del partit amb dues jugades clares de gol que finalitzaren amb un rebuig d’un defensa, i l’altra, una mà miraculosa que va treure el porter del Constància.

Amb l’empat a zero al marcador i amb un Formentera clarament superior es va arribar al final dels primers 45 minuts.

El segon temps va començar amb el mateix ritme que la primera part. L’equip local prompte donava mostres que volia el gol i al minut 57, de nou, el porter visitant va treure de l’escaire un xut potent i ben col·locat del defensa roig i negre, Javi González.

El Constància, però, va saber neutralitzar la superioritat del Formentera, i va començar a cercar el gol amb jugades aïllades que no trobaven porteria fins al minut 61. L’única arribada clara amb perill de l’equip inquer durant tot el partit, la va aprofitar el davanter Borja Gurrionero per enviar la pilota al fons de la xarxa davant la sortida del porter local, Pepelu, que no va poder fer res per aturar el xut creuat al pal llarg. Un gol que va deixar gelat el Municipal de Formentera.

A partir d’aquell moment, el partit va tenir un dominador absolut, la SD Formentera. L’equip d’Ivan Gómez Roa va posar el futbol, mentre que el combinat inquer es va tancar darrere i es dedicar a treure pilotades llargues sense un destí clar.

L’entrenador local va decidir fer canvis amb una doble substitució de Javi González i Javi Boix, per Mourelo i Górriz. Uns canvis que varen significar més domini d’atac pel conjunt local. Pocs minuts després d’entrar, Górriz va tenir el primer gol del Formentera amb un remat de cap que es va estavellar al pal al minut 69.

Poc després era Mourelo qui tenia el gol a les seves botes al minut 80. El davanter roig i negre va controlar l’esfèric dins l’àrea petita, va driblar al seu oponent però quan es va trobar sol davant el porter, inexplicablement, va xutar desviat a fora.

Al final del partit varen pujar els decibels a causa de les decisions arbitrals i, especialment, per les pèrdues de temps constants del CE Constància. El públic demanava a l’àrbitre, Ricardo Morey García, que posés fi a les repetides i insistents pèrdues de temps, però no va ser així. El combinat de Llaneras, va saber jugar les seves cartes i va aconseguir restar molts minuts al temps reglamentari. Morey García es va veure superat, fins al punt, que no va indicar al delegat de camp quants minuts hi hauria d’afegit, un fet que va crear molta incertesa i indignació del públic assistent.

A més, en una de les tantíssimes pèrdues de temps que hi va haver en els darrers 10 minuts de partit, l’àrbitre va expulsar a l’entrenador de la SD Formentera, Ivan Gómez, per les reclamacions sobre el temps.

Finalment, segons, han explicat des del cos tècnic, el col·legiat va informar els equips que s’afegirien 6 minuts, però no a la resta d’assistents al Municipal.

Els darrers minuts de joc varen ser un assetjament constant del Formentera que va cercar el gol una i una altra vegada sense sort, moltes d’elles, per les repetides intervencions del porter Torrandell.

Una derrota pel Formentera que amarga el debut davant la seva il·lusionada afició. Iván Gómez Roa, ha declarat en roda de premsa estar dolgut per perdre el partit, però content amb el paper del seu equip: «Hem lluitat els 90 minuts i hem set clarament superiors al nostre rival. Hem tingut molta mala sort de cara a porteria, però, si seguim així, els gols arribaran aviat. No sé com definir el què ha passat avui».

Publicidad