Apareix un home ofegat a Cala Saona

Es tracta d'un home d'una setantena d'anys que ha aparegut ofegat a la zona d'es Caló d'en Trull, a prop de Cala Saona

Cala Saona / Imagen de archivo

Aquest migdia ha aparegut un home mort a la zona d’es Caló d’en Trull, a prop de Cala Saona, segons ha informat el Consell de Formentera en un comunicat. El cos sense vida de l’home ha estat recuperat al voltant de les 13 hores per efectius dels socorristes de Formentera i de la Guàrdia Civil. Es tracta d’un baró d’una setantena d’anys i encara es desconeix la nacionalitat.

Segons explica el Consell, el cos de l’home ha estat transportat a Eivissa perquè se li practiqui l’oportuna autòpsia a fi d’aclarir els detalls de l’ofegament.

El passat mes de juny, el tripulant d’un vaixell que estava a Cala Saona, un home de nacionalitat alemanya, també va partir una parada cardi respiratòria i els serveis d’emergències no van poder salvar-li la vida.

El passat mes de juny ja es va morir un altre home a Cala Saona

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here