Creativitat al Centre de Dia

Els usuaris del Centre de Dia col·laboren amb el Festival Qué Celeste

Els usuaris Centre de Dia colaboren amb Qué celeste Festival

El Consell de Formentera ha informat avui en una nota de premsa que els usuaris del Centre de Dia estan col·laborant aquests dies amb membres de l’associació ecologista “Que Celeste” emprant alguns dels objectes recollits en les neteges de platges que l’entitat ha dut a terme els darrers mesos a les zones de ses Illetes, es Carnatge i es camí des Ram.

D’aquesta manera, segons expliquen des del Consell, es dóna una segona vida amb un ús decoratiu a diversos materials, una fórmula de reciclatge artístic que permet que els usuaris del Centre de Dia millorin en creativitat i autonomia personal.

Alguns dels materials que preparen els usuaris del Centre de Dia  Foto: CIF

En concret, s’estan fent servir les ampolles de plàstic per a fer-ne meduses que serviran com a llums decoratives per al festival Qué Celeste, que tindrà lloc els dies 21 i 22 de setembre a la plaça de l’església de Sant Ferran i que com en edicions anteriors, té per objectiu conscienciar a la població i als visitants sobre la conservació i cura de l’entorn.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here