El Consell de Formentera demana disculpes als ciutadans pel temps d’espera a l’OAC

Els dirigents del Consell de Formentera han acceptat les crítiques fetes públiques aquesta setmana pels Socialistes de Formentera i han demanat disculpes als ciutadans i partits polítics pel temps d'espera a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de Sant Francesc

588
Oficina d'Atenció al Ciutadà de Sant Francesc Foto: Consell Formentera
Publicidad

El Consell de Formentera ha afirmat en una nota de premsa que accepta les crítiques que ha realitzat aquesta setmana el grup polític PSOE pel temps d’espera a l’OAC i ha demanat disculpes a tota la ciutadania i els grups polítics per aquesta espera. Segons el Consell de Formentera, el temps d’espera a les primeres hores del dia d’aquest mes d’agost ha arribat a ser d’una hora.

Segons expliquen des del Consell, la situació es resoldrà en els dies vinents amb la presa de possessió els nous auxiliars administratius. El Consell de Formentera va iniciar un procés selectiu per cobrir necessitats de provisió temporal el passat dia 7 de juny. Al procés selectiu s’hi varen apuntar 51 persones, de les quals finalment 17 han participat en les proves, que varen acabar el passat dimecres 1 d’agost. La llista definitiva dels aprovats està prevista pel dilluns dia 6 d’agost.

En la nota de premsa el Consell de Formentera agraeix la paciència i la comprensió de la ciutadania i sobretot la professionalitat del personal adscrit a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, que en pocs dies es veuran reforçats amb noves i nous companys.

Publicidad

Pel que fa a la versió telemàtica de l’OAC, l’Oficina Virtual, s’informa que als darrers 30 dies no s’ha registrat cap incidència en el seu funcionament.

Publicidad