Ple absolut al cinema en la projecció de Formentera Lady

Prop de tres-centes persones van assistir ahir al cinema municipal de Sant Francesc per veure el llargmetratge rodat a Formentera l'any passat, dirigit per Pau Durà i protagonitzat per Pepe Sacristán

El director Pau Durà i l'actor Pepe Sacristán durant la presentació del film Formentera Lady al cinema municipal

El cinema municipal de Sant Francesc es va quedar petit ahir a la nit durant la preestrena del film rodat a la menor de les Pitiüses l’any passat, Formentera Lady. En concret 268 persones assegudes i algunes altres de peu van assistir a la projecció d’aquest llargmetratge del director català Pau Durà que compte entre els protagonistes al reconegut actor espanyol Pepe Sacristán.

Les persones van fer cua una hora per poder entrar a veure Formentera Lady

La consellera de turisme de Formentera, Alejandra Ferrer, el director del film, Pau Durà i el seu protagonista principal, Pepe Sacristán, van pujar a l’escenari per presentar al públic la pel·lícula que es va rodar i que ara s’estrena a la pitiüsa menor. Segons va explicar el director del film, Formentera Lady significa una aventura molt emocionant. “Per nosaltres, o almenys per mi personalment, el rodatge de l’any passat i el contacte amb tots els habitants de l’illa ha set una de les grans aventures de la nostra vida. Estic molt emocional i estem molt feliços de mostrar la pel·lícula”.

L’actor Pepe Sacristán va assistir a l’estrena del film a Formentera

Pepe Sacristán per la seva banda va reconèixer que la seva participació en el film i la seva estrena a Formentera han estat també molt emocionants: “Tengo en las costillas más de 100 películas y no recuerdo haber vivido momentos tan emocionantes a propósito de mi trabajo salvo en dos ocasiones y una de ellas ha sido en Formentera. Aquí encontramos mucho apoyo de las autoridades y de las personas de la isla con las que en el día a día convivimos durante el tiempo que estuvimos aquí”.

Un hippie a Formentera

Formentera Lady gira entorn de Samuel, un hippie que viu a Formentera des de la dècada dels setanta. La seva tranquil·litat es veu truncada un dia quan apareix la seva filla amb el seu nét i demana al pare que es faci càrrec del net per un temps. El repte comença quan Samuel es comença a fer càrrec del seu nét i ha d’optar per deixar l’illa per aconseguir un futur millor per al jove.

La sala de cinema es va omplir d’espectadors per gaudir de Formentera Lady

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here