El Racing Formentera recapta diners per anar al campionat d’Almeria

L'equip femení de Futbol Sala, el Racing Formentera FS, participarà en el trenta sisè campionat d'Intercomunitats d'Espanya que se celebrarà a Almeria del dia 7 al 10 de juny

El Racing Formentera de Futbol Sala femení

L’equip femení de Futbol Sala, el Racing Formentera FS, participarà en el trenta sisè campionat d’Intercomunitats d’Espanya que se celebrarà a Almeria del dia 7 al 10 de juny. Aquest campionat està organitzat per la Confederació d’Esports d’Aficionats (CODA), a la qual pertany la Lliga Femenina AIDEB d’Eivissa i Formentera.

Per poder pagar el desplaçament i l’assistència al campionat, que superarà els 4.000 euros, les integrants de l’equip han decidit engegar una campanya de recaptació de diners que les ajudi a costejar-se aquesta prova.

En un missatge fet públic per l’equip femení de futbol sala les esportistes demanen la col·laboració de la gent per poder desenvolupar aquesta competició: “Som quinze al·lotes i necessitem el suport de l’illa per poder emprendre aquesta competició… la classificació per aquest torneig ja és un premi per nosaltres. Volem donar el millor de nosaltres i demostrar a tota Espanya que l’illa més petita té les lluitadores més grans”, afirmen en aquest comunicat.

Donatius i guardioles

Com a mostra d’agraïment el club de futbol femení, Racing de Formentera, dissenyarà una camiseta amb el logo de les empreses i entitats que col·laborin per costejar aquest campionat, sempre que l’aportació superi els 200 euros. Les esportistes lluiran la camiseta al campionat d’Almeria. D’altra banda el club també ha instal·lat guardioles a diferents llocs de l’illa per aportacions més petites. “Farem una camiseta amb el logo per tota la gent que hi hagi col·laborat i farem una mica de difusió per les xarxes socials i penjarem cartells d’agraïment per la gent que col·labori amb nosaltres. També hem posat algunes guardioles a alguns llocs de l’illa i la gent que vulgui col·laborar podrà fer l’aportació que vulgui”, va explicar ahir la capitana de l’equip, Anna Riera.

El Racing Formentera

Bons resultats esportius

El club Racing Formentera ha participat durant la temporada 2017-18 en les competicions de lliga i de copa de futbol sala femení organitzades per l’AIDEB i en la que hi participaven 8 equips. En la Copa, el Racing Formentera va quedar en tercera posició. Pel que fa a la Lliga el conjunt local va assolir una més que merescuda segona posició. “Nosaltres estem molt contentes. L’any passat va ser el nostre primer any i aquest any a la Copa vàrem quedar terceres, a tres punts de les primeres i de les segones, només per un partit, i pel que fa a la lliga hem quedat segones. El Gasifred va guanyar la Copa i la Lliga i altres equips millor preparats varen quedar per darrere nosaltres”, va explicar ahir Anna Riera.

L’equip femení de futbol sala està entrenat actualment per afrontar el campionat d’Almeria, una prova difícil però a la qual les esportistes de Formentera no estan disposades a renunciar. “Ara estem entrenant per poder anar preparades al Campionat. No sabem si tenim possibilitats de guanyar o no perquè la qualitat del Gasifred és alta i la resta d’equips no els coneixem i, per tant, no sabem quin nivell hi haurà perquè participen equips que són campiones de lliga”, va concloure ahir la capitana del Racing de Formentera.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here