Juan Arsenal deixa de ser entrenador de la SD Formentera per motius personals i familiars

El President de la SD Formentera, Xicu Ferrer, i el ja ex tècnic del club, Juan Arsenal, compareixen en roda de premsa per presentar la seva renúncia. Arsenal, ha explicat que deixa l'equip per voluntat pròpia i ha agraït al club la comprensió. Ara, el club roig i negre comença a treballar en la planificació esportiva de la temporada 2018/19 que jugarà a Tercera Divisió

REDACCIÓ/ Juan Arsenal Moreno ha deixat de ser entrenador de la SD Formentera per decisió pròpia. En la roda de premsa convocada per aquesta tarda de dimarts, 15 de Maig, l’extècnic del conjunt roig i negre ha assegurat davant les càmeres: “Prenc aquesta decisió per motius personals i familiars. Vaig venir amb la il·lusió de mantenir l’equip a Segona B i com que no ha set possible, la meva situació familiar no em permet seguir en Tercera”.

Foto: web sdformentera.es

Arsenal, ha donat les gràcies al club per respectar la seva decisió i ha dit sentir-se molt orgullós d’haver dirigit la banqueta del Formentera. “A pesar de no aconseguir l’objectiu de la permanència a Segona B, m’emporto una experiència molt positiva. Penso que hem fet un gran treball per reconduir la situació en què trobarem l’equip, i que hem lluitat fins a la darrera jornada per la salvació”, ha explicat Juan Arsenal.

L’extècnic de la SD Formentera ha dit que encara no té planificat el seu futur i ha desitjat tota la sort per al que ha set fins avui el seu equip.

Per la seva banda, Xicu Ferrer, President de l’entitat esportiva, ha agraït a Arsenal el seu compromís amb l’equip i explicat que comprèn els motius de la seva marxa: “Han set uns mesos molt difícils i sabem que no era fàcil el repte. Afortunadament, la carrera esportiva és molt llarga i aquestes situacions ens han de servir a tots per aprendre. Li desitgem molta sort a Juan Arsenal i Sergio Corral (segon entrenador), i ja saben que tenen les portes obertes del club per qui sap en un futur”.

Pel que fa al substitut d’Arsenal, Ferrer ha assegurat que encara no hi ha res tancat i que començaran a mantenir converses amb possibles entrenadors. La confecció de la nova plantilla també comença a partir d’aquesta mateixa setmana”.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here