Extingit un petit incendi as Cap de Barbaria

Efectius dels bombers, Ibanat, protecció civil i cossos de seguretat han actuat per extingir l'incendi que ha cremat uns 50 metres quadrats de sabines, romanins i farigola

1124
Incendi as Cap de Barbaria
Publicidad
Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com

A les 11,20 ha quedat extingit un petit incendi forestal que s’havia declarat una hora abans as Cap de Barbaria per causes que encara es desconeixen. Concretament, i segons ha informat el Consell de Formentera, a les 10,20 els serveis d’emergències han rebut l’avís de l’incendi forestal i tot seguit s’ha activat el protocol d’emergències per controlar les flames.

En concret fins al punt de l’incendi s’hi han desplaçat dos vehicles dels bombers de Formentera amb quatre efectius i agents de l’Ibanat, policia local, guàrdia civil, agents de medi ambient i efectius també de protecció civil.

Fruit d’aquest incendi s’han cremat uns 50 metres quadrats de sabines, romanins i farigola.

Publicidad
Actuacions per extingir l’incendi forestal

 

 

Publicidad