David Crespo, primer reforç d’hivern de la SD Formentera

El Formentera fa oficial el seu primer reforç del mercat d'hivern, David Crespo Zurita, provinent del CD Llosetense, de Tercera Divisió. Crespo, és un jugador de 22 anys molt hàbil per les bandes i s'incorporarà a la disciplina del club el pròxim 28 de desembre. El club anuncia que en els pròxims dies es presentaran més fitxatges

600
Publicidad
Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com

La SD Formentera ha fet oficial el fitxatge de David Crespo Zurita (Palma de Mallorca 26/08/1995), el primer reforç d’hivern per a la plantilla que dirigeix Tito García Sanjuán.

Crespo, té 22 anys i és un jugador hàbil i ràpid per les bandes. Arriba procedent del CD Llosetense, Tercera Divisió, i està previst que s’incorpori a la disciplina del club el dia 28 de desembre, quan tot l’equip torna als entrenaments.

A pesar de la seva joventut i que encara no ha debutat a Segona Divisió B, David Crespo és un jugador amb un gran potencial futbolístic que va cridar l’atenció de diversos clubs durant el mercat estival. Finalment va ser fitxat pel CD Llosetense i ha desenvolupat la seva funció sobre el camp com a lateral dret des del principi de l’actual campanya.

Publicidad

Ara, arriba al club formenterer en una temporada històrica i en una situació immillorable tant en lliga com en Copa del Rei. Mitjançant un comunicat de premsa, des del club asseguren que amb la incorporació de Crespo, i altres jugadors que arribaran aviat, «s’aconseguirà mantenir una estabilitat en la plantilla davant les lesions, que tant estant castigant a l’equip en aquesta temporada».

Publicidad
Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com