1000 entrades per veure el partit de 1/8 Copa del Rei a preus de 30, 20 i 15 euros

La SD Formentera posarà a la venda 1.000 entrades per al partit de 1/8 Copa del Rei contra el Deportivo Alavés. La venda d'entrades anticipada comença dilluns 18 de desembre en una caseta de fusta del Mercat Nadalenc i serà de forma exclusiva pels socis del club. A partir de dia 19 de desembre s'obre la venda a tot el públic

670
Publicidad

La Societat Deportiva Formentera ha anunciat les dates de venda anticipada d’entrades per al partit de 1/8 Copa del Rei que se jugarà el dia 3 de gener de 2018 a les 19.00 h i que enfrontarà el primer equip de la SD Formentera contra el Deportivo Alavés.

Es posarà a la venda un total 1.000 entrades, tantes com seients individuals hi haurà, i els primers a poder adquirir-ne seran els socis del club a partir de dilluns 18 de desembre.

Els dies i horaris de venda d’entrades es dividiran de la següent manera:

Publicidad
  • Venda exclusiva socis i sòcies: dilluns 18 de desembre de 17.00 a 20.00h
  • Venda a públic en general: a partir de dimarts 19 de desembre i fins al dia 3 de gener de 17.00 a 20.00h (els diumenges i els dies festius de Nadal la caseta romandrà tancada).

Hi haurà un preu únic d’entrada general:

  • TRIBUNA LLEVANT: 30€
  • TRIBUNA PONENT: 30€

Els socis i sòcies es podran beneficiar d’avantatges en el preu i podran adquirir fins a un màxim de 2 entrades. El dilluns 18 de desembre es farà venda exclusiva per als abonats, que tendran un descompte de 10€ en el preu de l’entrada:

  • PREU SOCI: 20€

Tots els esportistes que formen part del futbol base del club tendran entrada gratuïta.

Igual que l’eliminatòria anterior de Copa contra l’Athletic Club, s’aplicarà un descompte del 50% per als menors de 16 anys que siguin residents a Formentera:

  • PREU MENOR (2-16 anys): 15 €
  • BEBÉS 0-2 ANYS: Entrada gratuïta

En el cas dels menors, s’haurà de presentar el certificat de resident per adquirir l’entrada, i serà OBLIGATORI PRESENTAR DNI per accedir al camp el dia del partit de Copa del Rei.

Les entrades es vendran a una de les casetes de fusta del Mercat Nadalenc, ubicada a la plaça de la Constitució de Sant Francesc Xavier, els dies i les hores especificades.

En aquest punt de venda també es podrà adquirir el marxandatge oficial de la SD Formentera, on hi haurà bufandes i samarretes commemoratives d’aquesta eliminatoria contra el Deportivo Alavés, les noves camisetes BEMISER d’aquesta temporada 2017/18 i més productes diversos del club; gorres, pins, motxilles sacs, lanyards, etc. Part d’aquest material no estarà disponible fins a la setmana del 25 al 31 de desembre.

El mateix dia del partit entre la SD Formentera i el Deportivo Alavés, dimecres 3 de gener de 2018, l’horari de venda serà continuat d’11.00 a 16.00 h, a la caseta de fusta del Mercat Nadalenc, de la plaça de Sant Francesc Xavier.

Muntatge graderies

Pel que fa al muntatge de les graderies, es seguirà un esquema diferent que en les altres eliminatòries de Copa del Rei contra contra el Sevilla FC i Athletic Club.

Aquesta vegada només s’afegirà un mòdul de 400 seients sobre la pista d’atletisme, situat entre les dues banquetes, on s’hi ubicarà la Llotja Presidencial i l’afició visitant.

Actualment, amb les graderies supletòries que han quedat fixes per a tota la temporada, hi ha 626 seients. Amb el mòdul que s’afegirà de 400 seients, l’aforament total que disposarà el Camp Municipal d’Esports de Formentera será de 1026 seients.

Aquesta graderia es muntarà uns dies abans del partit de 1/8 de Copa del Rei contra el Deportivo Alavés i quedaran muntades per al primer partit de la segona volta de lliga de Segona B, amb el derbi contra la Penya Deportiva, diumenge 7 de gener de 2018.

Mitjançant un comunicat de premsa, la SD Formentera argumenta: «Des del club hem sol·licitat al Consell Insular de Formentera, que tant pel partit de 1/8 Copa del Rei com pel derbi contra la Penya Deportiva, la possibilitat d’ampliar l’aforament del Camp Municipal en uns 400 seients més per donar cabuda a la demanda que estem segurs hi haurà per aquests dos partits que es jugaran en només 4 dies de diferència. Davant aquesta petició, des del departament d’Esports del Consell, que tenia el coneixement que els Ajuntaments d’Eivissa i de Santa Eulària disposaven d’aquest nombre de seients, s’han fet les gestions oportunes perquè li fossin cedides. En aquest sentit, tant el club com el Consell agraïm moltíssim la seva col·laboració».

El transport dels mòduls supletoris anirà a càrrec del club, i el reforç de la il·luminació, necessari per a la retransmissió televisiva, anirà a càrrec del Consell Insular de Formentera.

En el document enviat als mitjans, el club mostra la seva il·lusió davant l’inici de l’any 2018 amb dos grans cites esportives » Per una banda, la fita històrica d’arribar a uns vuitens de final de la Copa del Rei i tornar-nos en enfrontar contra un equip de Primera Divisió per segona vegada en la mateixa temporada, i tercera vegada en poc més d’un any. I per altra banda, l’al·licient de començar la segona volta de lliga contra l’equip de l’illa vesina, la Penya Deportiva, amb la qual sempre hem viscut una sana rivalitat esportiva».

La SD Formentera fa una crida a l’afició celebrar de forma conjunta la festa que es viurà al Municipal de Formentera en l’inici del pròxim any: «Des del prisma d’un club petit com el nostre, la classificació a vuitens de final de La Copa és un regal de Reis Mags anticipat, i per aquest motiu ens prenem l’eliminatòria com una festa a la qual està tothom convidat. Som conscients de les dates nadalenques i que molts formenterers i formentereres seran de vacances fora de l’illa. Per aquest motiu hem posat un preus assequibles que serviran únicament per cobrir les despeses que genera l’organització del partit contra el Deportivo Alavés.

El dimecres 3 de gener, dia del partit de Copa, es farà una quedada a la plaça de Sant Francesc a les 17.30 h per anar en grup fins al camp de futbol a celebrar la festa de la Copa del Rei i donar la benvinguda al nou any 2018, qui sap si amb un bon resultat.

El missatge que envia el club davant la històrica cita de 1/8 Copa del Rei és: El millor regal de Reis és el teu suport!

 

Publicidad