La SD Formentera cau per 2-0 al camp del València Mestalla

El conjunt de Tito García Sanjuán evidencia el desgast acumulat en els darrers dies i no pot aixecar el resultat en contra del filial del València

La Societat Deportiva Formentera ha arribat a aquesta jornada 12 amb el desgast acumulat a causa dels partits consecutius que ha encadenat en els darrers dies. Aquesta jornada disputada dimecres 1 de novembre, l’equip de Tito García Sanjuán ha jugat el 4rt partit en només 10 dies, i això s’ha notat en la falta d’intensitat que han desenvolupat els seus futbolistes sobre el camp davant el València CF Mestalla.

Un dels rivals forts en aquesta categoria que arribava a aquest partit amb baixes importants. A pesar d’això, l’equip dirigit per Lubo Penev, ha sabut aprofitar la seva condició de local i ha imposat la seva personalitat al seu feu.

El Formentera ho ha intentat des del primer moment i ha gaudit de diverses ocasions per haver marcat gol, però el filial del València s’ha avançat primer al marcador. El capità de l’equip de Mestalla, Jordi Sánchez, ha aprofitat una pilota dins l’àrea al minut 37 per enviar-la al fons de la xarxa, sense que Marcos Contreras pogués fer res per aturar-la, aconseguint l’1-0.

Tot i el gol, la SD Formentera no s’ha fet enrere i ha intentat buscar l’empat abans d’anar al vestidor, però no ha tingut premi. Omar Álvarez és el que ha estat més a prop d’aconseguir-ho al minut 43 amb un remat de cap que ha acabat picant al travesser i ha sortit fora.

Amb l’1 a 0 a favor dels valencians s’ha arribat al descans.

En la represa, el València ha seguit marcant el ritme amb arribades perilloses a la porteria del Formentera. El Formentera per contra, s’ha començat a sentir incòmode sobre la gespa que s’ha traduït amb imprecisions en les darreres centrades i pèrdues constants de la pilota.

Al minut 67′, una de les joves promeses del conjunt valencià, Rafa Mir, ha aprofitat un mal rebuig dins l’àrea del Formentera per fer pujar el 2-0 a l’electrònic.

Just en aquest moment, Tito García Sanjuán, entrenador de la SD Formentera, ha intentat donar un canvi d’efecte amb l’entrada de Samu San José i Maikel, per Garmendia i Fobi.

El temps passava i el Formentera veia cada vegada més difícil remuntar el resultat en contra. L’entrenador del València Mestalla, Lubo Penev, també ha mogut files i ha realitzat 2 canvis.

En la recta final del partit el cansament dels jugadors roigs i negres era molt evident. Els homes de García Sanjuán han arribat a tenir alguna tímida ocasió de gol però no ha set possible perforar la porteria de Crsitian Rivero.

Amb aquesta derrota el Formentera suma 7 partits consecutius sense guanyar en lliga i se situa en la 15a posició de la taula amb 11 punts sense estar en zona play-out.

Des que va començar el Tourmalet particular del Formentera, aquesta ha set la seva segona derrota, i on ha aconseguit sumar 2 punts en els darrers 4 partits amb els empats contra l’Hèrcules i RCD Mallorca.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here