Mig centenar de persones demanen a Formentera la llibertat de Sánchez i Cuixart

Els manifestants han fet una concentració silenciosa per demanar la llibertat dels presos polítics Jordi Sánchez i Jordi Cruixart

Manifestació contra l'empresonament de Sánchez i Cruixart

Una cinquantena de persones s’han concentrat aquesta tarda a la plaça de la Constitució de Sant Francesc com a protesta per l’empresonament del president de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez i del president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart.

Els manifestants han portat a terme una concentració silenciosa que havia estat convocada per les xarxes socials i a través de grups de WhatsApp amb el lema #LlibertatJordis.

Tot i que la concentració s’ha fet en silenci, els manifestants han desplegat pancartes amb el missatge «Llibertat presos polítics» i amb els noms de Sánchez i Cuixart i quan ha acabat la concentració els manifestants han fet un fort aplaudiment.

Manifestació contra els presos polítics

Entre les persones que s’han concentrat a la plaça de la Constitució hi havia el Coordinador general d’Esquerra Unida d’Eivissa i Formentera, Artur Parrón i la Consellera de Cultura del Consell de Formentera, Susana labrador.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here