150 persones es manifesten a Formentera per la democràcia

Els manifestants s'han congregat a la plaça de sant Francesc per defensar la democràcia i per rebutjar les actuacions policials que s'han viscut durant el dia d'avui a Catalunya

3296
Publicidad
Concentració celebrada a la plaça de la Constitució de Formentera

Més de 150 persones s’han manifestat aquesta nit a la plaça de la Constitució de sant Francesc a favor de la democràcia i en contra de les càrregues policials que han succeït durant el dia d’avui a Catalunya a conseqüència de la celebració del referèndum. Amb el lema «Per la democràcia plena, pel dret a decidir» els formenterers han sortit al carrer una vegada més per mostrar el seu suport al poble de Catalunya.

Els manifestants han fet proclames a favor de la democràcia i del dret a dedcidir

La gent concentrada a Formentera ha cridat proclames en favor de la democràcia com «democràcia és votar» i en contra de les actuacions dels cossos i forces de seguretat de l’Estat amb proclames com «som gent de pau», «només volem votar» i «fora les forces d’ocupació».

Unes 150 persones han sortit aquesta nit al carrer

A la manifestació celebrada a Formentera hi han estat presents consellers de l’equip de govern com la consellera de Cultura, Susana Labrador, la consellera de Benestar Social, Vanessa Parellada, el conseller d’esports, Jordi Vidal, el conseller d’infraestructures, Rafa González i la diputada per Formentera Sílvia Tur. També hi ha estat present el coordinador general d’Esquerra Unida d’Eivissa i Formentera Artur Parrón. La concentració no ha comptat amb cap altre representant de la resta dels grups polítics que integren el ple del Consell.

Publicidad
Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com
Publicidad