Formentera atorga els premis als seus millors esportistes

El Consell Insular celebra la Gala de l'Esport on es lliuren els premis als esportistes més detscats de l'illa. Mateo Sanz guanya el Premi de Millor Esportista de l'any i la SD Formentera a la Millor Entitat Esportiva

Ahir a la nit es va celebrat a la Sala de Cultura (Cinema) la Gala de l’Esport 2016/2017 de Formentera. Un acte amb el qual es varen reconèixer i premiar els mèrits de les persones, associacions, club esportius i entitats privades que, en l’àmbit de l’illa de Formentera es dediquen a l’esport.

Els guardons que es varen entregar varen ser els de:

Millor esportista de la temporada 2016/2017, a Mateo Sanz, per estat classific pels Jocs Olímpics de Rio 2016, haver obtingut el títol de 7è del món i 4t millor regatista d’Europa en la modalitat RSX.
Els altres nominats d’aquesta categoria han estat: Andrea Romero (atletisme), Marcos Contreras (futbol), Gemma Lairón (tennis), Mia Chastaing (judo), Jacobo Domínguez (tir al plat).

Millor entitat patrocinadora, a Protecció Civil, per la gran tasca realitzada pels seus voluntaris que participen en les proves esportives que es fan a l’illa, i sense els quals no seria possible la seva organització.

Els altres nominats han estat Trasmapi, Balearia, Carbónicas Tur, Frufor i Caixabank.

Millor entitat esportiva, SD Formentera, pel seu ascens a Segona Divisió B i la classificació per setzens de final de la Copa del Rei, que el va enfrontar a un equip de Primera Divisió per primera vegada en la història.

 

 

Nomenament a la Trajectòria Esportiva, Eugenio de la Dueña Medina, (6è DAN de Judo) per haver-se dedicat durant més de 30 anys a l’ensenyament i promoció del judo a Formentera.

Un dels moments més emotius varen l’entrega de les dues mencions especials a títol pòstum. El jurat va decidir atorgar-les a: Josep Marí de la Fuente «Pepín» i Antoni Torres Ferrer, per la seva trajectòria com a jugadors i directius de la SD Formentera durant tota una vida vinculada al club. Les seves vídues varen pujar a l’escenari i varen rebre una placa commmorativa i un ram de flors.

El Jurat, estava compost per 15 vocals de les diferents entitats esportives i dels grups polítics amb representació al Ple del Consell, presidit pel conseller d’Esports i amb la presidència d’honor del president del Consell, Jaume Ferrer, es va reunir el dia 17 de juliol a la Sala d’Actes del Consell de Formentera. L’acte d’entrega es va ahir a la nit, divendres 29 de setembre i va comptar també amb la presència de la consellera balear d’Esports, Fanny Tur.

Comentarios

comments

Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here