El Consell posa en marxa la campanya ‘Descobreix Formentera a l’octubre’

La campanya coincideix enguany amb la celebració del Festival Save Posidonia i consta d'ofertes i valors afegits per atraure turisme a final de temporada

Turistes a Cala Saona

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Turisme, ha presentat avui una nova edició de la campanya «Descobreix Formentera a l’octubre» que aquest any viu una edició especial, ja que s’emmarca dins els actes de celebració del Festival Save Posidonia Project. Com cada any, la campanya consta d’ofertes i valors afegits per atraure turisme a final de temporada quan els visitants poden obtenir importants descomptes en navilieres, lloguers de vehicles i allotjaments. Tota aquesta informació es pot trobar actualitzada al web formentera.es.

La consellera de Turisme ha animat als turistes que vinguin a conèixer la Formentera de fora de temporada alta, «quan el clima encara és agradable, i poden gaudir d’una nodrida agenda d’activitats culturals i esportives i d’un ritme més relaxat». Ferrer ha fet especial incidència en què l’edició d’aquest 2017 està especialment dedicada al medi ambient per celebrar l’any internacional del Turisme Sostenible.

Caps de setmana Gastronòmics

L’últim cap de setmana de setembre i primer d’octubre, 29 de setembre, 30 de setembre i 1 d’octubre. I el segon cap de setmana d’octubre del 6 al 8 d’octubre diversos restaurants de l’illa oferiran menús de gastronomia típica a 20 € (beguda no inclosa). Tota la informació i els menús es publicaran pròximament al web formentera.es

SONEGPosidonia

Entre el 6 i el 8 d’octubre se celebrarà el Son Estrella Galicia Posidonia, una experiència integral de gastronomia, música, natura i patrimoni, que com tots els esdeveniments d’aquesta campanya es solidaritzaran amb el Save Posidonia Project apadrinant metres quadrats. Podreu trobar tota la informació en el web: https://estrellagalicia.es/son/festivales/posidonia/

Festival Save Posidonia

El Festival Save Posidonia es celebrarà entre el 12 i el 15 d’octubre. Durant aquestes jornades es duran a terme activitats culturals, esportives i de medi ambient, dirigides tant a professionals, com al públic en general, que durant quatre dies es reuniran a Formentera amb el tema de la sostenibilitat mediambiental com a rerefons. Podeu trobar més informació al web: www.saveposidoniaproject.org/festival

També entre el 12 i el 15 d’octubre tindrà lloc el Formentera ZEN. És la tercera edició d’aquest certamen que recull ponències i tallers per fer una trobada dinàmica, espontània, a partir del qüestionament de les convencions i la percepció d’allò que anomenem realitat. Més informació i inscripcions a www.formenterazen.info.

Un any més el Amics de Formentera han organitzat la Volta a Peu de la tardor que tindrà lloc entre el 12 al 15 d’octubre. Una volta a l’illa caminant en grup i per etapes. Podeu consultar el programa i les inscripcions a www.amicsdeformentera.cat A més, l’11 i 12 d’octubre se celebren les festes Del Pilar De La Mola, que comptaran amb música en viu, balls tradicionals, activitats per a nens i nenes, processó.

Esdeveniments esportius

Pel que fa als esdeveniments esportius el 7 d’octubre es farà el Triatló Illa de Formentera. www.triatlonformentera.com. El 12 d’octubre se celebrarà la XXII Pujada a la Mola i entre el 27 i el 29 d’octubre la BTT Cicloturista a Formentera i Challenge de la Mola. www.bttformentera.net Per últim, el 21 d’octubre, també amb motiu de les festes de la Mola tindrà lloc la ja consolidada Oktoberfest, una festa en la qual s’impliquen alemanys residents a Formentera, amb degustació de cervesa i productes alemanys i concerts de música en viu.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here