«A pesar de la derrota, estic molt satisfet amb el meu equip»

Tito García Sanjuán, entrenador de la S.D.Formentera, treu la part positiva de la derrota per 0-2 contra l'Atlètic Balears, en l'estrena del seu equip com a local a Segona B

El Formentera no va debutar ahir amb bon peu davant la seva afició en el primer partit de lliga de Segona B que juguen al Municipal de Sant Francesc. Una estrena amb derrota per 0-2 contra l’Atlètic balears.

Tito García Sanjuán, Entrenador de la S.D.Formentera

Tot i aquest començament, l’entrenador de la S.D.Formentera, Tito García Sanjuán va declarar en roda de premsa: «El Formentera ha plantat cara a un dels gallets de la categoria i estic molt content amb el que he vist. Les sensacions són més positives que les que ens vàrem emportar en la primera jornada contra la Penya. El resultat és el que és, però en la segona part hem set molt superiors al Balears».

Tito García Sanjuán, Entrenador de la S.D.Formentera

Per Sanjuán, el Formentera va saber frenar l’envestida dels mallorquins i va posar la seva personalitat sobre la gespa. Una actitud que considera que no varen tenir en el primer partit a Santa Eulària contra la Penya Deportiva on, tot i la victòria per 0-1, no se’n va anar content. «Contra el Balears he vist l’equip que vull i el que volem ser. Intentarem treure la possessió de la pilota a qualsevol equip que vingui a jugar al nostre camp. Tenim jugadors ràpids per les bandes, com Dailos, que en aquest partit per l’esquerra ens ha donat molta profunditat. Quan tinguem a Fobi, per la dreta, tindrem encara més arribada per bandes, ja que és un jugador molt ràpid i que necessitem com més aviat millor. Si seguim en aquesta línia, penso que pocs punts se’ns escaparan del nostre camp».

Tito García Sanjuán, Entrenador de la S.D.Formentera

El Formentera va encaixar dos gols; un per un penal i l’altre per una errada defensiva. Per Tito: «Els detalls defineixen un partit en aquesta categoria. Els errors que hem comès ens han sentenciat. Segona B t’obliga a tenir una concentració constant durant el joc i una petita distracció et condemna. En la diferència amb Tercera Divisió és que hi ha un salt qualitatiu molt gran, no només en la qualitat dels equips sinó també en l’arbitratge. Així com l’any passat em podia queixar alguna vegada dels àrbitres, he de dir que en aquest partit ha estat sensacional».

Afició de la S.D.Formentera

El partit contra l’Atlètic Balears corresponent a la Jornada 2, era el primer partit de Segona B que el Formentera jugava al seu camp i davant la seva afició. «Aquesta era el meu primer partit a Segona B davant la nostra afició i m’ha agradat molt. Així com quan vàrem jugar contra el Sevilla vaig quedar molt content per la resposta de la gent, en aquesta ocasió també. Les dues aficions han set exemplars i és d’agrair. Hi Ha hagut un ambient magnífic i he assaborit el partit».

Armando de la Morena, Entrenador Atlètic Balears

Armando de la Morena
L’entrenador de l’Atlètic Balears, Armando de la Morena, també va fer la seva lectura del partit: «Hem set dominadors del joc, sobretot la primera part, amb bon futbol. Hem marcat el primer gol i hem tingut més opcions de poder ampliar el resultat en els primers 45 minuts. Estic content amb la personalitat que hem afrontat aquest partit després de la derrota en la primera jornada».

Armando de la Morena, Entrenador Atlètic Balears

Per De la Morena el partit no ha set gens fàcil contra un rival que els ha sabut frenar en molts moments del partit. «El Formentera és un equip que pinta molt bé. Al seu camp són forts, jo crec que sabran competir amb un alt nivell i serà difícil guanyar aquí».

 

 

El Formentera no pot amb l’Atlètic Balears en el seu debut a casa

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here