S’enfonsa un veler dins del Port de La Savina a causa del temporal

Autoritat Portuària ha informat que ha quedat suspès temporalment el tràfic de mercaderies al port de la Savina a conseqüència de la inutilització del moll del dic exterior per l'enfonsament d'un veler

Vaixell enfonsat al Port de La Savina
El temporal que està afectant les Pitiüses des d’ahir a la tarda ha deixat conseqüències ben visibles arreu de l’illa.

Una de les més clares es pot veure al Port de La Savina on la forta tempesta ha obligat a un veler a refugiar-se al port i, un cop amarrat al moll comercial, l’embarcació s’ha enfonsat, deixant inoperatiu el moll on atraquen els bucs de mercaderies.

Autoritat Portuària ha informat que ha quedat suspès temporalment el tràfic de mercaderies al port de la Savina a conseqüència de la inutilització del moll del dic Exterior per l’enfonsament d’aquesta embarcació d’esbarjo.

Els portuaris informen que al llarg del dia d’avui es duran a terme les tasques per restablir el servei del moll. Les males condicions de la mar fan que el remolcament de l’embarcació afectada pugui endarrerir-se.

Sense deixar La Savina, al mercat del port també hi han hagut diverses paradetes que han quedat destroçades a causa de les fortes ratxes de vent.
A banda d’el vaixell enfonsat al port, han set moltes les embarcacions que han enrocat a la costa a causa dels efectes del temporal.
Imatge d’un testimoni enviada per xarxes socials

Ahir al sol post gairebé una desena de vaixells varen quedar varats sobre les roques i sobre la platja de Cala Saona. Avui a primera hora del matí ja se n’havien retirat alguns, però encara quedaven 3 velers sobre la costa.

A s’Estany des Peix, també s’han vist diverses embarcacions que han anat a parar a la vorera de l’estany.

Tot un seguit d’incidències que posen de manifest la virulència en què ha afectat el temporal a les Pitiüses, i concretament, a Formentera.

Comentarios

comments

Super Banner Formentera Divers

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here