Mor un home de 42 anys en un accident de moto a Formentera

Un motorista de 42 anys ha mort aquesta tarda a conseqüència d'un xoc amb un cotxe a la pujada del Camí dels molins a Sant Francesc Xavier. El motorista va perdre el control del vehicle i va envair el carril contrari per on circulava el cotxe. La conductora del cotxe ha hagut de ser atesa amb atac d'ansietat

Un home de 42 anys ha mort aquesta tarda en un accident de moto produït al Camí Vell de Portossalè, segons informa IB-Salut. L’accident s’ha produït devers les 17:20h. El motorista ha perdut el control del seu vehicle invaint el carril contrari i ha xocat contra el cotxe que anava correctament pel seu carril. La moto accidentada és de lloguer, pel que tot apunta que la víctima era un turista que es trobava de vacances, encara que la Guàrdia Civil no ha informat de la seva identitat.

Al lloc hi han assistit una UVI mòbil que no ha pogut fer res per salvar la vida del motorista. També han hagut d’assistir a la conductora del cotxe que ha patit un atac d’ansietat.

La Guàrdia Civil ha acordonat la zona i s’ha restringit l’accés a vehicles i vianants. Poc després els serveis funeraris s’han emportat el cadàver.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here