Ingressat un home de 34 anys amb policontusions provocades per una baralla a Sant Ferran

Un home de 34 anys de nacionalitat colombiana és ingressat la matinada de dissabte a diumenge per policuntusions provocades per una baralla a Sant Ferran. El ferit ha set traslladat a l'Hospital de Can Misses, a Eivissa, per a realitzar un TAC. Una testimoni denuncia que moltes nits han de viure escenes com aquesta al poble

3130
Hospital de Formentera
Publicidad

Els fets es varen produir la matinada de dissabte a diumenge. IB-Salut ha confirmat que a les 6:50 h de diumenge un home de 34 anys de nacionalitat colombiana va ser ingressat a l’Hospital de Formentera amb policontusions provocades per una baralla. A la zona s’hi va desplaçar l’ambulància que va atendre a l’home in-situ. A causa de les ferides va haver de ser ingressat d’urgència, i avui, dilluns 10 de juliol, ha set traslladat a Can Misses per a realitzar un TAC. A hores d’ara segueix hospitalitzat a Eivissa.

Segons han detallat una testimoni a formenteraavui.com, que es vol mantenir en l’anonimat, va escoltar crits al carrer demanant ajuda. Va observar per la finestra de la seva casa que un jove estava estès a terra, i un altre home que estava amb el ferit era el que donava els crits d’auxili a prop d’un local nocturn d’aquesta localitat. Va baixar al carrer, devers les 6:15 h, i va comprovar com un «home estava estès a terra amb la samarreta plena de sang. Estava inconscient però respirava».

Allí hi havia diverses persones «de nacionalitat llatinoamericana» i una persona d’origen magrebí. Aquest darrer tenia taques de sang a la seva samarreta i replicava als altres que «el seu amic portava un ganivet».

Publicidad

La testimoni no sap especificar qui va ser l’agressor, encara que tot apunta que l’home magrebí va ser qui va tenir la baralla amb el ferit.

Aquesta mateixa testimoni ha explicat que no és la primera vegada que passen coses d’aquestes. «Fa 20 anys que visc a Formentera i el que estem vivint els vesins aquest estiu no havia passat mai», critica la vesina de Sant Ferran. «Cada nit veig baralles de gent que està de festa, cada dia veig com venen droga a baix la meva casa. Sincerament, pens que Formentera se’n va a la merda», ha declarat de forma molt contundent.

Assegura que «38 vesins de Sant Ferran han interposat denúncies pel soroll i crits que es produeixen durant les nits al poble», però lamenta que ni el Consell ni la policia hi posen remei.

Publicidad