El PP critica les obres del Port de La Savina que executa APB

Els populars de Formentera lamenten que el primer amb el que es trobin els turistes quan arriben a l'illa siguin excavadores i forats. Critiquen la manca de planificació i de seguretat per part d'Autoritat Portuària de Balears a l'hora de dur a terme les obres al Port de La Savina

878
Foto de les obres del Port de La Savina enviada pel PP en un comunicat
Publicidad

Les obres que Autoritat Portuària està realitzant al port de La Savina són cada dia més motiu de crítica. El Partit Popular de Formentera també fa públic el seu malestar per la imatge que s’emporten els primers visitants de l’illa, especialment, durant les festes de Setmana Santa. Censuren que la «primera impressió que es té en desembarcar són les excavadores, clots, varetes de ferro, cables i forats». Critiquen que l’APB porta a terme aquestes obres «sense cap mesura de seguretat durant molts dies i davant la passivitat del president del Consell, que és membre del Consell d’administració de l’APB». Els populars retreuen que s’hagin iniciat les feines de remodelació del port fa poques setmanes, i que a més, coincideixin amb les obres que es realitzen a l’estació marítima, creant un ambient de «malestar entre els treballadors de les companyies navilieres que han de fer la seva feina en casetes d’obra». Per al PP de Formentera és «sorprenent que aquestes obres, si bé necessàries, s’hagin fet sense tenir en compte la idiosincràsia de l’illa, que viu exclusivament del turisme».

Al Ple del Consell Insular del passat divendres, on es debatia l’estat de l’illa de Formentera amb tots els representants polítics, els populars presentaren una moció perquè s’instés a l’Autoritat Portuària de Balears a què les obres que es realitzin a la zona portuària de Formentera «es facin fora de la temporada turística, exceptuant les d’excepcional urgència». Encara que la proposició presentada pels populars va ser aprovada per unanimitat, el PP lamenta mitjançant un comunicat de premsa, «que esperaven molt més d’un president que es mostra feble en un consell d’administració de l’APB en el qual ja porta cobrant 10 anys».

Aquesta queixa que fan pública els populars formenterers se suma a una llarga llista de crítiques que generen els ciutadans de l’illa a les xarxes socials o la Petita I Mitjana Empresa de Formentera, entre d’altres.

Publicidad
Publicidad