El Formentera encamina la lliga

El Formentera guanya per un contundent 0 a 5 a l'estadi del Campos, amb dos doblets de Juan Antonio i Garbi, i un gol de Liñan. Amb aquesta victòria els formenterers segueixen líders en solitari a falta de tres partits de lliga i nou punts en joc

888
Publicidad
Compartir

El Formentera ha tornat de les vacances de Setmana Santa amb força i ganes de completar una etapa històrica pel club. Avui s’ha consolidat encara més com a líder del grup 11 de Tercera Divisió, a la seu del Campos, cuer de la classificació. El de Tito García Sanjuán s’han imposat per 0 a 5 a l’equip mallorquí, amb un onze inicial sense Marcos Contreras, que avui ha estat a la banqueta per molèsties físiques.

La primera part ha començat amb ritme i amb ocasions clares pel Formentera, que ha sortit al camp amb confiança per assegurar des del principi. Ràpidament ha trobat fortuna amb el primer gol del partit al minut 3. Ha set obra de Liñan, que està realitzant una gran campanya amb els roigs i negres. A partir d’aquest moment, però, el Campos ha intentat sorprendre a la contra en diverses ocasions, jugant de pressa l’esfèric entre les línies formentereres i fent pressió per no deixar sortir la pilota. Un dels jugadors destacats dels mallorquins ha set Fernández, qui ha creat més perill a la porteria defensada, avui, per Abel. Tot i això, el joc dels dos equips ha set imprecís fins a la primera mitja hora de partit, on hi ha hagut arribades dels dos conjunts a àrees contràries però sense eficàcia. Fins al minut 36. Juan Antonio, el pichichi del Formentera, ha demostrat la seva qualitat de golejador i ha finalitzat a la perfecció una bona jugada per banda esquerra, rematant a la xarxa una centrada d’Agus, deixant el marcador amb un 0-2. Aquest gol ha servit per tranquil·litzar el joc formenterer, que en els darrers minuts de la primera part ha aconseguit sentir-se més còmode al terreny de joc. Els primers 45 minuts han finalitzat amb una altra ocasió de gol de Juan Antonio. Una errada defensiva és aprofitada pel davanter formenterer que ho intenta sense sort davant el porter del Campos, Mas.

En la represa, el Formentera ha sortit fort i amb les idees clares. En els primers minuts de la segona part ha mantingut un assetjament constant a l’àrea mallorquina. Willy ha provat sort amb la seva prodigiosa cama esquerra, però el porter ha desviat la pilota i ha acabat tocant el travesser, evitant així el que podria haver set el tercer. Pocs minuts després, però, Gabri sí que ha aconseguit el 0-3. El davanter català agafa una pilota dins l’àrea i supera a Mas, deixant al Campos enfonsat. Un Formentera ben plantat a la gespa ha dominat tota la segona part i no ha donat opció al seu rival. El joc formenterer en tres quarts de camp ha set impecable i demolidor pels mallorquins. La qualitat del joc ofensiu dels homes de Tito ha permès seguir tenint possibilitats de gol. Juan Antonio, ha provat sort i ha intentat sorprendre a Mas, amb xut des de lluny, que ha sortit desviat per mil·límetres. Al minut 70, de nou Gabri, ha posat el 0 a 4. Ha aprofitat una pilota errada per la defensa del Campos i s’ha plantat sòl davant Mas, a qui ha superat amb un gol de vaselina, marcant, a més, el segon gol del seu compte particular. Encara, però, hi hauria temps per augmentar el marcador abans de finalitzar l’eencontre. Ha tornat a ser el pichichi, Juan Antonio, que ha transformat el 0 a 5 definitiu a dos minuts del final, aconseguint, així, el seu doblet particular.

Publicidad

Aquesta victòria deixa al Formentera més líder i més a prop d’aconseguir el campionat de Tercera Divisió. Un final de lliga que es promet apassionant on només queden 3 jornades i 9 punts en joc. Els formenterers son ara mateix primers classificats (79 punts) a sis punts dels seus maxims perseguidors; la Penya Deportiva de Santa Eulària i el Poblense (tots dos empatats a 73 punts). Amb aquest escenari que es presenta el Formentera es podria proclamar campió de Tercera la propera jornada. Per la seva banda, la derrota del Campos significa el descens directe de l’equip a la categoria de Preferent.

Publicidad