Cremen dos cotxes en la nit de dissabte

Els bombers de Formentera sufoquen un foc que afectava dos cotxes en un terreny privat. L'avís es va produir al voltant de les 23:20h de la nit del dissabte. La Guàrdia Civil se'n fa càrrec de les investigacions

Agent de la Guàrdia Civil fotografiant un cotxe
Cotxe cremat totalment

Els bombers de Formentera han hagut de sufocar un incendi en un terreny privat al camí de Cala Embaster. L’avís es va produir dissabte, 15 d’abril, a les 23:20h de la nit, i els bombers arribaren al lloc 10 minuts després. El foc va cremar un cotxe per complet i un altre de forma parcial, que estava situat al costat i el varen poder moure a temps. Fins al lloc s’hi varen desplaçar 3 bombers amb 1 camió i 1 pick up, també la Policia Local i la Guàrdia Civil. El cos de bombers desplaçats a la zona va treballar fins a dues hores i mitja per sufocar per complet les flames. Tot i que encara es desconeixen les causes de l’incendi, la Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de les investigacions.

Agents de la Guàrdia Civil amb el propietari del cotxe cremat

Aquest foc no és un fet aïllat. Se suma a la llista d’incendis que s’estan produint en les darreres setmanes a Formentera. Recordem que fa un mes es va cremar una autocaravana a la zona de Portossalè. A finals de març, es varen produir dos incendis en la mateixa nit, en la que es va cremar un garatge d’una casa privada, i un magatzem amb material agrícola. Uns successos produits durant els caps de setmana i que també estan en mans de la Guàrdia Civil.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here