Comença el rodatge de Formentera Lady, de Pau Durà i José Sacristán

L'actor Pau Durà roda a l'illa la seva primera pel·lícula com a director; Formentera Lady. L'actor José Sacristán serà el protagonista que interpretarà el paper d'un hippie que va venir a Formentera als anys '70.

2908
Publicidad

Comença el rodatge de la pel·lícula Formentera Lady. L’òpera prima de l’actor, Pau Durà, que s’estrena com a director. El protagonista del film serà José Sacristán, que interpretarà el paper de Samuel, un hippie que va recaure a Formentera en la dècada dels 70. El rodatge ha començat a La Mola, amb escenes al Far i al poble del Pilar. El centenar d’actors figurants que apareixeran a la pel·lícula seran ciutadans de Formentera. Durant dues setmanes tot l’equip treballarà a l’illa en diferents localitzacions; La Mola, Sant Ferran, la Fonda Pepe, el Port de La Savina i la platja de Migjorn. Una pel·lícula més que escull a Formentera com a escenari cinematogràfic. La intenció de Pau Durà i el seu equip és que Formentera Lady pugui veure la llum a finals de 2017.

Publicidad