La Mola celebra el seu dia gran

Missa, processó i ball pagès han estat algunes de les activitats que s'han realitzat aquest matí a la Mola per celebrar les festes del Pilar

328
Ball pagès La Mola 2021
Publicidad

El poble de la Mola ha celebrat avui el seu dia gran amb la realització de diferents activitats que s’han portat a terme durant aquest matí i migdia. A partir de les 11.00 hores s’ha celebrat la missa solemne que ha comptat amb la participació de la coral parroquial de la Mola seguida de processó. Ja a les 12.30 al pati de l’església s’ha celebrat una ballada pagesa amb les colles de ball de Formentera, es Pastorells i es Xacoters.

Ballada pagesa al pati de l’Església de la Mola

Després del ball pagès els assistents han pogut gaudir de l’exposició de fotos antigues i de tapissos fets amb teles realitzats en aquest cas per Francisca Ferrer Ferrer a l’església del Pilar de la Mola.

Exposició de fotos antigues i de tapissos

Durant aquesta tarda segueixen les activitats amb el lliurament del premi del Concurs de Fotografia a partir de les 19.30 hores al restaurant Sa Figuera i a partir de les 20.00 hores hi ha programat amb una cercavila de batucada a càrrec de Bloco Colubraria que es realitzarà al llarg de l’avinguda de la Mola.

Publicidad
Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com

Les activitats musicals seguiran aquesta nit a partir de les 21.00 hores amb un concert d’ IMANE JADE and the Band (Black Soul Music) al pati de la Casa del Poble.

Per veure la galeria de fotos:

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=FormenteraAvui&set=a.1142890566238966

Publicidad