Formentera celebra Sant Jaume

Missa, ball pagès, convit d'orelletes i la música de les formacions Gossos i La Pegatina van servir per celebrar les festes patronals de Formentera

1100
Ball Pagès amb motiu del dia de Sant Jaume
Publicidad

Formentera va celebrar ahir les Festes patronals de Sant Jaume, una diada festiva que va començar a les 20 hores amb la missa de Sant Jaume oficiada pel bisbe d’Eivissa i Formentera, Vicent Juan Segura.

Missa en honor a Sant Jaume

Després de la missa en honor al patró de Formentera, les colles de ball de l’illa, els Pastorells i els Xacoters van portar a terme la tradicional ballada popular a la plaça de la Constitució de Sant Francesc. Durant el ball es va portar a terme també el tradicional convit d’orelletes i herbes dolces a pla plaça del poble.

Ballada pagesa a Sant Francesc

Actuacions musicals

Publicidad

La música va ser també una part fonamental de la celebració de les Festes de Sant Jaume. A les 22.30 hores la formació catalana Gossos va interpretar alguns dels seus temes més coneguts. Ja passada mitjanit La Pegatina va continuar amb la jornada festiva. Els seus ritmes van fer ballar al públic assistent fins a la matinada.

Concert de la formació musical Gossos

El programa de festes de sant Jaume d’enguany seguirà avui dijous a les 21 hores al Cinema municipal de Sant Francesc amb la preestrena de l’obra d’Espai F_ Cap de tortuga i acabarà dissabte 28 de juliol a les 19.30 hores a la Piscina del Poliesportiu Antoni Blanc amb una exhibició del campus d’Estiu de Natació Sincronitzada.

La Pegatina va tancar els concerts de Sant Jaume

 

Publicidad