El Formentera és més líder

Un hat trick de Juan Antonio, i gols de Gabri i Agus, posen al Formentera líder en solitari de Tercera Divisió. L'empat del Poblense a casa del Ciudad de Ibiza deixa els formenterers en primera posició a tres punts dels mallorquins, a falta de 4 jornades de lliga

1336
Publicidad

La Societat Deportiva Formentera ha tornat a oferir davant la seva afició un recital de bon futbol amb golejada al Ferriolense. Els de Tito García Sanjúan s’ha avançat al marcador al minut 16 amb un gol de Juan Antonio, que controla la pilota i xuta fort a l’esquadra. El Formentera ha seguit dominant el joc i ha gaudit de més arribades a l’àrea contraria, com en aquest penal sobre Gabri en el minut 25, que Juan Antonio ha transformat amb cama esquerra, deixant molt tocat l’equip mallorquí.

Al minut 32, Gabri marca el tercer gol, al rematar una bona jugada de combinació iniciada per banda esquerra. El quart gol, que deixaria el partit pràcticament sentenciat, ha arribat al minut 39. Agus, ha aprofitat un error defensiu del Ferriolense per posar al marcador un contundent 4 a 0 per anar al vestidor.

En la represa el Formentera ha sortit més relaxat, però tot i així, no ha deixat que el Ferriolonse desenvolupés el seu joc, el que s’ha traduït amb poques arribades a la porteria defensada per Marcos Contreras. El definitiu 5 a 0 ha tornat a ser obra de Juan Antonio al minut 84, que aprofita una pilota rebutjada pel porter rival i ha marcat el golàs del partit, aconseguint, a més, el seu hat trick particular.

Publicidad

Amb aquesta victòria, la S.D.Formentera és més líder de Tercera Divisió. L’empat del Poblense a casa del Ciudad de Ibiza deixa els formenterers líders a tres punts dels mallorquins, a falta de quatre jornades de lliga. Una victòria merescuda per agafar amb més ganes les vacances de Setmana Santa.

Publicidad