Enrique Morcillo es fa amb la Trasmapi Trakcs Formentera

El cicliste eivissenc del Buff Scott Mtb Team era un dels principals favorits i finalitza la prova amb un temps de 3:11:22. El formenterer Dani Costa es queda a les portes del pòdium amb un quart lloc

820
Publicidad

El bon temps que ha acompanyat el diumenge ha permès desenvolupar amb èxit la Trasmapi Tracks Formentera. Una modalitat esportiva vinculada a la natura, al cicloturisme i al turisme que es disputa en un entorn natural, on els participants han recorregut molts camins Formentera. Aquesta cursa de ciclisme tot terreny se l’ha emportat un dels principals favorits, l’eivissenc Enrique Morcillo (Buff Scott Mtb Team), que ha finalitzat la prova amb temps de 3:11:22. La segona posició ha set per Andrés Romero (Club Ciclista Sant Rafel) que creuat la meta amb un temps de 3:16:48. El pòdium l’ha acabat de completar Edward James Ward (CC Sant Rafel) que ha marcat un temps de 3:22:07.

Cal destacar l’actuació del formenterer Dani Costa que s’ha quedat a les portes del tercer lloc. Ha finalitzat la prova en quarta posició amb un temps de 3:24:35, sent el ciclista de Formentera que enregistrat millor temps. En la llista dels 20 primers classificats de la general, han acompanyat a Dani Costa altres 7 ciclistes més de l’illa del Grup Esportiu Espalmador, deixant un molt bona imatge del nivell competitiu que té Formentera.

En aquesta cursa hi han participat més de 200 ciclistes que han completat una distància d’uns 80 quilòmetres. Una distància que havia de ser de 85 km, però que s’ha vist alterada, ja que l’organització ha decidit canviar algunes parts de la ruta. Un dels trams modificats ha set el que anava al Far d’Es Cap, provocant la confusió en alguns ciclistes. Un altra part de la ruta que s’ha hagut de canviar era la que passava pel passeig d’Es Pujols. A causa de les obres que s’hi estan fent l’organització ha hagut de cercar un recorregut alternatiu pel poble.

Publicidad

Aquesta és una prova competitiva tutelada per la Federació Balear de Ciclisme, organitzada pel Club Trideporte, que col·labora amb el Save Posidonia Project, i que compta amb el suport de Trasmapi i el Consell Insular de Formentera.

http://formenteraavui.com/2017/04/09/4855/

Publicidad