Trobada per netejar la platja de Migjorn

La trobada serà el diumenge 19 de març. Als assistents se'ls donarà un kit de beguda i menjar. És el segon any que s'organitza la trobada. En l'anterior edició hi participaren 30 persones.

1191
Platja de Migjorn
Publicidad

L’Associació «Qué Celeste» ha organitzat per diumenge 19 de març a les 12h, una trobada per netejar la platja de Migjorn. El punt de trobada és l’aparcament del restaurant Sol y Luna. Allí s’instal·larà un petit envelat on es donarà a cada participant un kit amb beguda i menjar.

Voluntari recollint escombres.

L’objectiu és reivindicar el reciclatge i la neteja als nostres mars. En aquest sentit, abans d’iniciar la netejada es farà una xerrada informativa amb tots els assistents on es donaran les indicacions a seguir.

És la segona edició d’aquesta trobada. La primera, es va organitzar l’estiu passat a la platja de ses Illetes i hi varen participar 30 persones.

Publicidad

 

Restes organiques de la platja

Una membre de l’associació «Qué Celeste», Diletta Carmellini, ha declarat a Formentera Avui que han afegit la trobada del mes de març «per donar la possibilitat a tots aquells ciutadans que durant els mesos estivals no poden acudir a causa de la feina de temporada» i que «la intenció és organitzar més trobades al llarg de l’any perquè la gent pugui participar», com la que es tornarà a repetir en el mes de setembre.

L’Associació «Qué Celeste» està formada per persones estrangeres residents a Formentera i que promouen el respecte pel patrimoni natural. Part del material que recullen a les platges el reciclen per muntar l’escenografia de l’escenari del Festival que se celebrarà els dies 22 i 23 del pròxim mes de setembre, a la Plaça de Sant Ferran. Un esdeveniment que acull espectacles teatrals, cercaviles, tallers infantils i projeccions audiovisuals educatives.

Neteja platja de ses Illetes en setembre de 2016. Foto Diletta Carmellini

Les persones interessades en participar en la neteja de la platja de Migjorn es poden apuntar a les oficines de l’Àrea de Medi Ambient del Consell Insular o al perfil de Facebook Festival Qué Celeste.

Publicidad