Quatre joves formenterencs participen en una trobada de minibàsquet a Mallorca

Cecilia Martín, Júlia Roig, Iago Martín i Marc Nadal, han participat en l’Hipotel Illes de Bàsquet

421
La consellera de Joventut, Eva Nieto, amb els quatre participants al torneig esportiu
La consellera de Joventut, Eva Nieto, amb els quatre participants al torneig esportiu
Publicidad
Compartir

Quatre joves promeses del Club Basket Trasmapi de Formentera, Cecilia Martín, Júlia Roig, Iago Martín i Marc Nadal, han participat aquest cap de setmana en l’Hipotel Illes de Bàsquet, en el Poliesportiu Virginia Torrecilla de Son Servera.

El torneig va reunir a al voltant d’un centenar de joves jugadors de Bàsquet, en una cita pensada per a potenciar el bàsquet de les illes i perquè els jugadors puguin viure una experiència de convivència amb jugadors de la resta de l’arxipèlag.

Publicidad