Jornada informativa de la Policia Local a l’IES Marc Ferrer

Els policies locals també varen mostrar al pati del centre el material amb el qual treballen, com a drons, i la seua flota de vehicles

336
Jornada informativa Policia local institut
Jornada informativa Policia local IES Marc Ferrer
Publicidad
Compartir

Ahir va tenir lloc una jornada informativa a l’institut IES Marc Ferrer, organitzada pero l’àrea d’Interior del Consell de Formentera, com l’objectiu que els alumnes coneguin quines són les funcions de la Policia Local, que la reconeguin com una policia de proximitat i s’informin en cas d’interès com una opció laboral per un futur.

Els policies locals van impartir xerrades per als alumnes sobre com és la feina de la Policia Local. També varen mostrar al pati del centre el material amb el qual treballen, com a drons, i la seua flota de vehicles. A més, la unitat canina va fer una demostració per als alumnes. Aquesta es la segona jornada que es fa, el passat curs escolar es va tenir lloc la primera.

 

Publicidad
Publicidad