Els socialistes proposen reconvertir el cinema de Sant Francesc en un auditori i un espai escènic

Raquel Guasch: “Sant Ferran es dedicarà a les arts escèniques i musicals, l’assaig, creació i exhibició culturals i també hi haruà cabuda per als majors i jovent de l’illa”  

282
Cinema Sant Francesc
Publicidad
Compartir

La número 3 de la llista socialista al Consell de Formentera, Raquel Guasch, ha explicat davant els mitjans de comunicació la sinèrgia cultural i social que vol establir entre els espais de Sant Francesc i Sant Ferran. Així doncs, ha dit que “Sant Ferran ha de ser un lloc de convivència social, cultural i educativa que es complementarà amb l’auditori i la sala escènica de Sant Francesc”.

En aquesta linia, ha assegurat que “a més dels convenis, es treuran ajuts a la creació i promoció culturals, amb l’objectiu de donar suport a  iniciatives illenques que tenguin cabuda a casa, a la vegada tenguin projecció  exterior”.

De la mateixa manera, ha transmès la seua proposta per ca ses Ferreres, “un edifici propietat del Consell Insular, ideal perquè sigui rehabilitat i destinats a accions socioformatives”.

Publicidad

En relació al Patrimoni, ha recordat que s’ha dimensionat de personal l’àrea, s’han obert a la ciutadania alguns dels elements més significatius, s’han declarat BICS i ara donaran un pas més enllà si governen: “Farem del Museu, a través de Can Ramon primer, la pedra angular del patrimoni cultural perquè ja tenim projecte i el següent pas serà Sa Senieta”.

Finalment, ha avançat que es durà a terme un projecte integral per als varadors de Formentera “per seguir amb les tasques de recuperació dels valors que conformen la nostra identitat”.

 

 

Publicidad