Tres joves del programa SOIB Jove Qualificats comencen a treballar al Consell

Els joves contractats són menors de trenta anys i faran de feina en pràctiques d'educadora infantil, de tècnic d'Igualtat i d'enginyer tècnic de Medi Ambient

320
La presidenta del Consell i l'Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local del Consell amb els tres joves contractats
Publicidad

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Desenvolupament Local de la conselleria de Comerç, Emprenedoria i Igualtat, ha informat avui que, en el marc del programa «SOIB Jove: Qualificats – Entitats Locals 2022», s’han contractat tres joves qualificats durant un any, que ocuparan els següents llocs de feina en pràctiques: una educadora infantil, un tècnic d’Igualtat i un enginyer tècnic de Medi Ambient. Gràcies a aquest programa, els joves recentment titulats tendran l’oportunitat d’adquirir experiència laboral en la seua especialitat dins el món de l’administració pública.

Aquest programa ha set promogut pel SOIB i ha comptat amb el finançament del Fons Social Europeu (FSE), en el marc del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil 2014-2020, i de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals, amb un pressupost total de 203.947,40 euros.

Des de l’any 2016, el Govern de les Illes Balears du a terme aquest programa de foment de l’ocupació dirigit a les entitats locals amb l’objectiu d’oferir un contracte formatiu per obtenir pràctica professional adequada al nivell d’estudis a joves qualificats en l’àmbit local.

Publicidad
Publicidad