Comencen les Festes de Nadal

Aquesta tarda s'ha portat a terme a Formentera l'encesa de la decoració nadalenca i també ha obert al públic el Mercat de Nadal

270
Formentera ha encès avui l'enllumenat de Nadal
Publicidad

Coincidint amb la celebració de les festes patronals de Sant Francesc, aquesta tarda s’han encès les llums de Nadal. Aquest any s’estrena nova il·luminació i també un nou arbre de Nadal. Amb aquesta encesa de la decoració nadalenca comença un programa festiu que del que podran gaudir els residents de Formentera fins ben entrat l’any nou.

Encesa de l’enllumenat de Nadal Foto: CIF

I també aquesta tarda ha obert les portes una altra activitat prou esperada durant aquestes dates: el mercat nadalenc. Les casetes ubicades en aquest mercat ofereixen productes gastronòmics i també articles nadalencs i estaran obertes al públic fins al pròxim dia 6 de gener.

El Mercat de Nadal ha obert avui les portes
Publicidad
Supermercats de Formentera, Supermercat La Savina, Es Basic, supermercadoonilne.com