El Cosmitos ha caigut aquesta tarda contra la Penya Esportiva Santa Eulàlia B

En el seu debut en la Lliga Regional Pitiüses de la Federació de Futbol de les Illes Balears, el Sènior Cosmitos ha caigut aquesta tarda contra la Penya Esportiva Santa Eulàlia B per 0-8

363
Cosmitos EC
Publicidad

En l’encontre disputat aquesta tarda al Poliesportiu Antoni Blanc de Sant Francesc i corresponent al primer partit de l’equip sènior en la lliga Regional d’Eivissa i Formentera el Cosmitos EC no ha pogut vèncer al seu rival, la Penya Esportiva Santa Eulàlia B, i el partit ha acabat amb un resultat final de 0-8.

L’equip local ha lluitat fins al final, però, segons han explicat des de la directiva del Club, «la falta de jugadores autoritzades per la Federació Balear de Futbol no ha permès tenir una banqueta plena de canvis com és habitual». En aquest sentit la capitana del Cosmitos, Esther Mena, ha mostrat la seva decepció «per no haver pogut comptar amb tota la plantilla a la pista després de tota la preparació per afrontar la nova temporada».

Des del Club s’espera que les tramitacions de les fitxes de la Lliga Regional Femenina d’Eivissa i Formentera es puguin fer com més aviat millor per tal de competir amb les plantilles al 100%, han afirmat en un comunicat.

Publicidad
El partit entre l’Infantil A i infantil B ha acabat amb un resultat de 3-1

El Cosmitos participa en la Diada Esportiva al Poliesportiu Antoni Blanc

Avui de matí l’Escola Cosmitos ha participat en la Diada de l’Esport que ha organitzat el Consell de Formentera. Les joves promeses han fet una demostració per equips on pares, mares i amics i amigues han pogut constatar les habilitats de les prebenjamines, benjamins, alevins i infantils. La Diada ha acabat amb un partit entre l’Infantil A i infantil B amb un resultat de 3-1.

Publicidad