Arriba una vaca a la platja de Migjorn

Els serveis de recollida de residus del Consell de Formentera han retirat aquest matí les restes d'una vaca arribada a la costa de Migjorn amb els darrers temporals

508
Vaca arrossegada fins a la platja de Migjorn
Publicidad

Els serveis de recollida de residus del Consell de Formentera han retirat aquest matí les restes d’una vaca arribada a la costa de Migjorn amb els darrers temporals, segons ha informat el Consell de Formentera en un comunicat.

Segons explica la institució insular, la vaca havia quedat en un lloc d’impossible accés per la seva retirada, però ahir els corrents van desplaçar les restes i finalment avui de matí s’han retirat.

No és la primera vegada que una vaca apareix varada a les costes de Formentera, de fet ja va sent habitual que animals d’aquestes característiques siguin arrossegats pels corrents i arribin a les costes de la nostra illa. Concretament, a finals del passat mes de gener  ja va aparèixer un altre vaca flotant també a la zona de Migjorn, a prop des Caló des mort.

Publicidad
Publicidad