La ITV de Formentera ha tornat a obrir les portes

Avui s'ha incorporat un dels dos mecànics que es trobava de baixa i la ITV segueix treballant aquesta setmana amb les cites programades

Estació Tècnica de Vehicles de Formentera

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Serveis d’Inspecció, ha informat aquest matí que l’Estació d’Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) de Formentera ha reprès el servei després que un dels dos mecànics que es trobava de baixa s’hagi incorporat avui a la feina.

Segons han informat des de la institució insular, la ITV treballa amb les cites programades aquesta setmana. A més, el Consell manté obert el procés de contractació d’un nou mecànic per reforçar el servei.

Des del Consell de Formentera han tornat a demanar disculpes per les molèsties que s’hagin pogut ocasionar als usuaris durant aquest temps.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here