Ferit de gravetat un jove de 24 anys en un accident de trànsit

Un jove de nacionalitat espanyola ha resultat ferit de gravetat aquest matí després d'un accident que s'ha produït entre un turisme i un camió

L'accident s'ha produit a aquest punt de la carretera PM 820

Un jove de 24 anys i de nacionalitat espanyola ha resultat ferit de gravetat aquest matí després de xocar amb el seu turisme contra un camió de repartiment d’aigua a la carretera PM-820. Segons el 061, l’accident s’ha produït concretament a les 07.11 del matí al km 2 de la carretera que uneix la Savina amb Sant Francesc.

A conseqüència de l’accident el jove ha quedat atrapat dins el seu vehicle i ha hagut de ser rescatat pels bombers. Fins al lloc de l’accident s’ha desplaçat una ambulància del 061 que ha traslladat al ferit fins a l’hospital de Formentera.

A causa de la gravetat però de les ferides el jove ha estat traslladat després en helicòpter fins a la Policlínica Nuestra Señora del Rosario, on encara es troba ingressat i estable dins de la gravetat.

El ferit presenta un traumatisme crani encefàlic i un traumatisme al tòrax.

Comentarios

comments

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here